Eladó ház Veszprém, Gyulafirátót 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Veszprém, Gyulafirátót 160 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7964303
Referenciaszám: 167056
Frissítve: 20 napja

Veszprém eladó családi ház 6 szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
124 875 Ft/m²
160 m²
Alapterület
800 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 101 Ft
Második évtől
414 465 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167056 hivatkozási számú veszprémi családi ház. Egy kis varázslat és családi meleg várja Önt ebben a lenyűgöző Gyulafirátóti otthonban! Üdvözöljük az új ÉLET helyszínén, ahol kényelem és funkcionalitás találkozik egy tökéletes saroktelken. Egy gyönyörű, még minimális befejezés előtt álló 160 négyzetméteres életteret kínálunk, mindössze néhány percre Veszprétől, a családi meleg szívében, Gyulafirátóton. Az otthon kínálata magában foglalja: - 160 nm hasznos alapterület, melyben tágas nappali és 5 kényelmes szoba található. - Két szintes, tégla építésű varázslatos ház, amelyet a következő tulajdonos saját ízlésére formálhat. - Három fürdőszoba és három wc, hogy a nagycsaládos élet mindennapjait még könnyebbé tegye. - Dupla garázs parkolási lehetőséggel, hogy minden autónak otthona legyen. - Cirkó gázfűtés biztosítja az otthon melegét.(padlófűtés) - A 800 nm-es saroktelken található ingatlan magával ragadó lehetőségeket kínál a kert tervezésére és megvalósítására. - Bramac cserép tetőfedés és 12 cm nikecell szigetelés biztosítja az otthon hatékony hőszigetelését. - Minőségi műanyag ablakok és burkolatok teszik teljessé ezt az otthont. - Világos, napfényes terek és kedvező fenntartási költségek teszik tökéletessé ezt az élettér. -A villanyhálózat előkészítve a napelemek befogadására. 380v ipari áram. Az ingatlan irányára: 99 900 000 Ft Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Fedezze fel új otthonát, és élvezze a családi élet minden pillanatát egy olyan környezetben, amely mindent kínál, amire vágyik. Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon! Keressen minket bizalommal, akár hétvégén is, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a csodálatos ingatlant! Tel: + 36 20 415 2192   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó veszprémi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167056 Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2018
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás Péter Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás Péter Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY