Eladó ház Veszprém, Dózsaváros 170 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Veszprém, Dózsaváros 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8266713
Referenciaszám: 169927-4735072
Frissítve: ma

Veszprém eladó családi ház 4 szobás: 149,99 millió Ft

149,99 millió Ft
882 294 Ft/m²
170 m²
Alapterület
495 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 474 595 Ft
Második évtől
622 278 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169927 hivatkozási számú veszprémi családi ház. Újszerű Családi Ház eladó Veszprémben! Álmai otthona várja Önt Veszprém egyik legkeresettebb részén! Fedezze fel ezt a lenyűgöző családi házat, amely tökéletes választás mindazok számára, akik modern, kényelmes és energiahatékony otthonra vágynak. Ez a 170 nm-es ingatlan, mely egy 495 nm-es telken helyezkedik el, minden igényt kielégít, és a legmagasabb színvonalú építészeti megoldásokkal büszkélkedhet. Az otthon csendes, barátságos környezetben található, ahol a nyugalom és a biztonság garantált, miközben a város nyújtotta kényelmi lehetőségek is karnyújtásnyira vannak. Főbb jellemzők: Alapterület: 170 nm Telek területe: 495 nm Szobák száma: Nappali + 3 tágas hálószoba Garázs: Elektromos garázskapuval Kiemelkedő tulajdonságok: Modern építési technológia: Igota-Q zsalus falazóelem Kiváló tetőszerkezet: Kerámia cseréptető Energiahatékony megoldások: Hőszivattyús padlófűtés és hűtés Ez az újszerű családi ház minden igényt kielégít, amit csak egy modern otthontól elvárhat. A tágas nappali és a három kényelmes hálószoba elegendő teret biztosít az egész család számára. A 495 nm-es telek lehetőséget ad kertészkedésre, pihenésre vagy akár családi összejövetelekre is. Az elektromos garázskapuval felszerelt garázs nemcsak kényelmes parkolást biztosít, hanem extra tárolóhelyet is kínál. Az ingatlan energiahatékony hőszivattyús padlófűtése és hűtése garantálja az alacsony rezsiköltségeket és a kellemes klímát az év minden szakában. Kinek ajánljuk? Családoknak: Akik tágas és biztonságos otthont keresnek, ahol gyermekeik is nyugodtan játszhatnak. Pároknak: Akik egy modern, kényelmes otthont szeretnének, amely megfelelő teret biztosít a jövőbeli családalapításhoz is. Egyedülállóknak: Akik értékelik a tágas tereket és a kiváló minőségű építészeti megoldásokat. Befektetőknek: Akik egy értékálló ingatlanban látják a biztos jövőt. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Lépjen kapcsolatba velünk, és nézze meg személyesen ezt a csodálatos családi házat! Az ingatlan irányára: 149 990 000 Ft Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is! Tel: + 36 20 415 2192 Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó veszprémi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #169927Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás Péter Open House - Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás Péter Open House - Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY