Eladó ház Vértesszőlős 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vértesszőlős 75 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8289697
Referenciaszám: 1044
Feltöltve: 3 napja

Vértesszőlős eladó családi ház 3 szobás: 21,8 millió Ft

21,8 millió Ft
290 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
2268 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 68 979 Ft
Második évtől
90 444 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó panorámás kertes ház Vértesszőlős Duna-dűlőben - Kertészkedés és nyugalom egy helyen! Szeretne egy csendes, természetközeli otthont, ahol pihenhet és kertészkedhet? Vértesszőlős Duna-dűlőben, mindössze egy kőhajításra Tatabányától, eladó egy 2268 nm-es területen (2 db telken) található, kétszintes téglaépület! A ház jellemzői: - 3 szoba, kétszintes kialakítás - Gyönyörű panoráma a Gerecse hegyre - Stabil internetkapcsolat, víz és villany (32A nappali, 25A vezérelt áram) bekötve - Szennyvízelvezetés emésztőbe A telek: - Könnyen megközelíthető murvás és aszfaltúton egyaránt - Termő gyümölcsfák és zöldségek - 2 db saját kút - Pince, melléképületek és egy faház is a vételár részét képezik Extra előnyök: - 2024-ben megnyílt a gyalogtávolságra lévő Napsugár bölcsőde - Egyre több új lakó választja állandó lakhelyéül a környéket - A tulajdonos rugalmas a finanszírozásban, birtokba adásban, és segít a felújítások megoldásában Ez az ingatlan tökéletes választás, ha kertészkedni szeretne vagy egy békés, nyugodt környezetre vágyik. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Hívjon most és nézze meg személyesen! A telkek külön is megvásárolhatók, keressen bizalommal a részletekért. Palotai Péter 06204433242 A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY