Eladó ház Verpelét 198 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Verpelét 198 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7226868
Referenciaszám: H442910
Frissítve: 1 hónapja

Verpelét eladó családi ház 5 szobás: 17 millió Ft

17 millió Ft
85 859 Ft/m²
198 m²
Alapterület
853 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 53 791 Ft
Második évtől
70 530 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Verpelét északi részén eladó egy ötszobás, tágas, téglából épült, kádárkocka típusú, gázkonvektoros családi ház. A felső szinten a nappali, a két hálószoba és a konyha-ebédlő részben felújítottak, míg a fürdőszoba felújítandó. A helyiségek nagyméretűek, világos elrendezésűek, a szobák két oldalról benapozottak, háromszárnyú fa ablakokkal. A nyugatra néző helyiségekből panoráma nyílik a Mátra főgerincére. A konyhában a gázkonvektor mellett vegyes tüzelésű kályha is található. A beton födém alkalmas tetőtér beépítésre is. A lépcsőház szintén nagyméretű ablakokkal megvilágított. A szuterén helyiségei befejezetlenek, burkolásra, festésre várnak, itt az utca felé még egy nappali és egy hálószoba található, az udvari oldalon pedig garázs. A mögötte levő helyiség egyik felében már kiépítésre került a fürdőszoba kiállás, a felszerelés még hiányzik. Méreténél fogva mellette elfér akár egy jacuzzi és / vagy szauna is, a közlekedőhöz hasonlóan két helyiségre osztható. A felső szint nettó alapterülete 86, a szuteréné 89 m2, utóbbihoz toldalékként 23 m3-es fáskamra csatlakozik, így együttesen 198 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik az ingatlan. A telek mérete 853 m2, a kertben szőlő és szamóca terem, az utca felé pedig a kert dísze egy magas szelídgesztenyefa. Az utca csendes, nyugodt, rendezett, jó lakókörnyezetű. A ház tehermentes, összkomfortos és jelenleg lakatlan, így egyszerűen birtokba vehető. Nagycsaládosoknak, összeköltözőknek és / vagy többgenerációs ház vagy vendégház számára is alkalmas.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis György Otthon Centrum - Eger - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis György Otthon Centrum - Eger - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY