Eladó ház Verőce 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Verőce 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8257404
Referenciaszám: H491299
Feltöltve: ma

Verőce eladó családi ház 3 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
590 000 Ft/m²
110 m²
Alapterület
564 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 355 Ft
Második évtől
269 257 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Képzeld el, hogy egy olyan otthon vár rád, ahol a család minden tagja megtalálja a számításait! Verőcén, Pest vármegyében található ez a ház, amely ideális választás lehet családosok számára. Az ingatlan 110 négyzetméteren terül el, és egy tágas nappalival fogad, ami a közös családi pillanatok tökéletes helyszíne. A házban három szoba és két fürdőszoba található,A felső szint alkalmas lehet egy külön lakótér kialakítására, így mindenki kényelmesen elfér, és a reggeli rohanás sem okoz majd problémát. A telek mérete 564 négyzetméter, ami elegendő teret biztosít a gyerekeknek a játékhoz, vagy akár egy kis kert kialakításához is. A ház gáz kazán és vegyestüzelésű fűtéssel is rendelkezik, így a téli hónapokban is meleg és otthonos lesz. Az ingatlan tehermentes, ami gyors és zökkenőmentes vásárlást tesz lehetővé. A környék ellátottsága kiváló, hiszen a közeli boltok, éttermek és szolgáltatások mindössze pár percnyi sétára találhatóak. Verőce felkapott környék, amely csendes utcáival és barátságos szomszédságával a családok számára ideális választás. A biztonságos környezet garantálja, hogy gyermekeid szabadon játszhassanak a szabadban, míg te a nyugalomra lelsz a mindennapokban. Közlekedési szempontból is remek lehetőségeket kínál a környék. A helyi busz és vonat járatok gyorsan elérhetők, így könnyedén bejuthatsz a közeli városokba, vagy akár Budapest belvárosába is. Autóval pedig a főbb közlekedési útvonalak is könnyen megközelíthetők, ami még inkább megkönnyíti a mindennapi ingázást. Ez a ház nem csupán egy ingatlan, hanem egy lehetőség arra, hogy egy igazán élhető, családbarát környezetben építsd tovább az életed. Ha bármilyen kérdésed van, vagy szeretnéd megtekinteni ezt a csodás otthont, bátran keress meg! Bizalommal állok rendelkezésedre,akár hétvégén is, hogy segítsek megtalálni álmaid otthonát.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1988
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harányi Zsuzsanna Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harányi Zsuzsanna Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY