Eladó ház Verőce, Béke utca 6. 97 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Verőce, Béke utca 6. 97 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8255850
Referenciaszám: 399265
Feltöltve: 1 napja

Verőce eladó családi ház 2+1 fél szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
773 196 Ft/m²
97 m²
Alapterület
1477 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 237 313 Ft
Második évtől
311 160 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó 2 hálószobás családi ház, nagy telekkel, melléképületekkel, Verőce központjában! A belterületi, lakóház besorolású ingatlan 97 nm-es, teljeskörű felújításon esett át az elmúlt pár évben. Megújultak a víz, a villany és a csatorna vezetékek, új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, idén felújításra került a ház tetőszerkezete (lécezés, szarufák, gerendák megerősítése, fóliázás, kőzetgyapot szigetelés, régi, de jó állapotú cserépfedéssel) és a padlószigetelés is megoldott. Falazata tégla és terméskő, falai 45 cm vastagok, kitűnően szigetelnek. A veranda beépítésre és szigetelésre került (10 cm kőzetgyapot), itt kapott helyet az előszoba és innen közelíthető meg az egyik pincehelyiség, ami kamraként is funkcionálhat. Az amerikai konyhás nappaliból nyíló 2 hálószoba ablakai bár az utcára néznek, az óriás fügebokornak köszönhetően mégis természetes védettséget és izoláltság érzetet nyújtanak, ősszel pedig az ablakunkból kihajolva tudjuk szüretelni kertünk gyümölcsét. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik, a gáz 2021-ben került bevezetésre, a fűtésről és a melegvízről ebben az évben vásárolt Ariston kombi kazán gondoskodik. Az 1477 nm-es sík teleken több melléképület található. A ház kert felőli oldalához kapcsolódva áll egy 20 nm-es melléképület, tárolásra vagy műhelynek, de akár bővítési céllal, további lakrész kialakítására is ideális. Innen közelíthető meg a 30 nm-es száraz pince is. A ház ezen oldalán alakítható ki egy terasz is, ehhez már beépítésre került az amerikai konyhás nappaliból nyíló teraszajtó. Ezen kívül a kert végében található még egy, korábban állattartásra használt 50 nm alapterületű melléképület padlástérrel, az épület mögött fedett, betonozott tárolóval. A telken rengeteg gyümölcsfa, veteményesnek kialakítható terület, csirkeól és még egy bő hozamú ásott kút is található. A dupla szárnyú kapu előtt betonozott kocsibehajtó került kialakításra, ami megkönnyíti a telekre történő behajtást, a telek méretei és beépíthetősége miatt akár egy fedett kocsibeálló vagy garázs is építhető. A ház hátsó része igény esetén tovább szigetelhető (de a vastag falazatnak köszönhetően nem szükséges), a vakolást és a tetszőleges színezést követően pedig elnyerheti befejezett, szép állapotát. Ár: 75M Kérdéssel vagy megtekintés egyeztetésével kapcsolatban várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortoskocsibeállókertjó beosztásúvilágoskamrateraszpincemelléképületműhelyszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Máthé Eszter Dunakanyar Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 335 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Máthé Eszter Dunakanyar Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 335 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY