Eladó ház Verőce, Árpád u. 16 214 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Verőce, Árpád u. 16 214 nm
Hirdetéskód: 7659570
Frissítve: 1 éve

Verőce eladó családi ház 7 szobás: 190 millió Ft

190 millió Ft
887 850 Ft/m²
214 m²
Alapterület
435 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 601 193 Ft
Második évtől
788 271 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ritka lehetőség: magánszemélytől eladó közvetlen Duna parti ház, saját lejáróval a folyóhoz. Csodálatos panoráma a Dunára és a Szentendrei szigetre. Eladóvá vált egy nagy múltú nagypolgári család nyaralója a híres Verőcei Ybl Miklós támfal egyik háza, melyet a Dédpapa bővített ki a nagycsalád számára az akkori kor legmodernebb igényeit kielégítve. Igazi gyöngyszem azoknak, akik szeretik a békebeli hangulatot, és ennek megfelelően újítanák fel ezt a csodálatos ingatlant. Belterületi összközműves ingatlan, a falazat tégla és mészkő. A 217 m2 alapterületű „L” alakú házban két külön lakás is kialakítható, így akár összeköltöző családoknak is ideális. 7 szobával, 2 fürdőszobával, konyhával, kis pincével, nagy padlással, két beüvegezett és egy nyitott terasszal. A kis kert vadregényes, gyümölcsfával, bokrokkal. Teljesen körbezárt, így a privátszféra adott. A Duna lejáró a házból nyílik. A Verőcei szabadstrand pár perc séta, de a ház előtti partszakaszon is strandolhatunk, csónakot, jet ski-t is ki lehet ott kötni. Cukrászdák, éttermek, bicikliút a ház közelében. Kiemelkedő a közösségi élet, a Borbarátok közössége, Helytörténeti Kör, Civil Verőce. A ház jelenleg lakható, de felújítást igényel. Olyan érdeklődők jelentkezését várjuk, akik tisztában vannak azzal, hogy ennek költségvonzata van, a befektetésével azonban olyan ingatlan tulajdonjogát szerezheti meg mely nem csak a településen hanem az országban is egyedi kiemelkedő érték. A meghirdetett ár irányár.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornafélkomfortoskocsibeállókertpanorámaétkezőkamraerkélypincekábeltévéinternettelefonbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 932 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 932 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY