Eladó ház Veresegyház 175 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Veresegyház 175 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8266327
Referenciaszám: 19912
Feltöltve: ma

Veresegyház eladó családi ház 5 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
794 286 Ft/m²
175 m²
Alapterület
877 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 439 820 Ft
Második évtől
576 682 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Veresegyház kedvelt, családi házas részén a Kölcsey utcában egy 877nm-es telken lévő egyszintes, 5 szobás + étkező konyhás, cirkó fűtéses, DNY-i és DK-i fekvésű, napfényes, klimatizált családi ház 40nm-es terasszal. A ház 2007-ben épült Porotherm 44-es falazóelemből és a közelmúltben felújításon is átesett, a nappaliban helyett kapott egy hangulatos cserépkályha is. A beosztás kiválló, a nappali és az étkezős konyha egymás mellett található mégis szeparált. A hálószobák elhelyezkedése is remek, a két-két hálószoba mellett található egy-egy fürdőszoba, az egyik fürdőszoba kádas míg a másikban zuhanyzó került kialakításra.  A bejárat mellett található a fedett, kettő gépkocsi számára megfelelő beálló. H tarifa és 3 fázis (32x20x20) lett kiépítve. A házat körbeöleli a fákkal, bokrokkal, sövénnyel beültetett, rendkívül hangulatos kert. A kertben sütögetőhely illetve játszót is található. A terasz alatt helyezkedik el a 26nm-es pince, tároló. A település és a környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a közelben elérhető több üzlet (pl. Spar, Lidl), játszóterek, iskolák, óvodák, orvosi rendelő, vonatállomás. Budapest több útvonalon is könnyen elérhető, az M3-as autópálya kb 10perc távolság. Irodánk ingyenes hiteltanácsadással áll ügyfeleink rendelkezésére. A VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2007
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Casacompra Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 511 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Casacompra Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 511 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY