Eladó ház Veresegyház 290 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Veresegyház 290 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8264140
Referenciaszám: HZ013931
Frissítve: 10 napja

Veresegyház eladó családi ház 7 szobás: 179 millió Ft

179 millió Ft
617 241 Ft/m²
290 m²
Alapterület
985 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 566 387 Ft
Második évtől
742 634 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veresegyházon  Csonkás városrészén eladásra kínálok egy gyönyörű napfényes ingatlant!1998-2003-ig épült első  Tulajdonos által épített, ami garantálja a minőséget és a gondos kivitelezést!985nm-es telken egy 290nm-es ingatlan helyezkedik el! Két különálló, de összekapcsolható szárnnyal rendelkezik, ami lehetővé teszi a rugalmas használatot!Tökéletes megoldás több generáció együttéléshez vagy akár vendégek fogadásához!Az egyik szárny kialakítható akár egy rendelő, iroda vagy bármilyen más tevékenység végzésére alkalmas helyiség!6+1 félszoba kényelmes életteret biztosít, ami lehetővé teszi a többféle funkciókialakítását!Az ingatlanban a fűtésről kondenzációs kazán+ kandalló gondoskodik. 2021-ben teljeskörű külső szigetelést végeztek a  fa nyílászárók modern nemesgázzal töltött ablakokkal van felszerelve, amelyek kiváló hő és hangszigetelést biztosítanak, így jelentősen növelik a komfortérzetet és csökkenti az energia költséget!3x20 amper kapacítással rendelkezik, ami ideális nagyobb áram igényű háztartási eszközök vagy akár vállalkozási tevékenységek számára!Kertben az ásott kút az öntözőrendszerre van kötve, ami lehetővé teszi a kert gazdaságos és kényelmes vízellátását!Az ingatlan bútorzattal együtt is eladó, amennyiben a vevő ezt igényli. Az ingatlan zsák utcában található, elhelyezkedése miatt egy szomszéd van, ami csendesebb, intimebb életkörülményeket biztosít!Kiváló választás azoknak, akik nyugodt környezetben szeretnének élni, miközben minden fontos szolgáltatás a közelben található.Ha szeretné megtekinteni az ingatlant, vegye fel a kapcsolatot velem! Kérdéseivel és időpont egyeztetéssel kapcsolatban szívesen állok rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Erkély:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mezei Viola Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 20 420 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mezei Viola Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 20 420 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY