Eladó ház Veresegyház 78 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Veresegyház 78 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8241938
Referenciaszám: H342646
Feltöltve: 3 napja

Veresegyház eladó családi ház 1+2 fél szobás: 66,9 millió Ft

66,9 millió Ft
857 692 Ft/m²
78 m²
Alapterület
478 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 211 683 Ft
Második évtől
277 554 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veresegyház Mézes-völgy városrészében kínálunk eladásra egy kivételes lehetőséget, amely ideális választás lehet családi otthonnak vagy befektetési céllal. Ez a használt lakóingatlan 78 négyzetméteres alapterületével és 478 négyzetméteres telek méretével tágas életteret biztosít, amelyben a kényelmes otthon minden elemét megtalálja. Az ingatlan belső elrendezése: az alsó szinten egy tágas nappali, konyha, fürdő, étkező és egy szoba, a tetőtérben pedig szintén egy szoba és fürdő található. A tetőtérhez tartozik egy 5 négyzetméteres erkély, ami tökéletes helyszín a reggeli kávé elfogyasztására vagy a nap végi pihenésre, miközben a környék csendes, nyugodt légkörét élvezheti. Az ingatlan jó állapotú, pillanatnyilag elektromos fűtőpanelekkel történik a fűtés, de a gázcsonk a telken belül van, így igény szerint bevezethető a gázfűtés is. A központi elhelyezkedés lehetővé teszi, hogy könnyen elérje a város fontosabb pontjait, miközben a közlekedési csomópont közelsége kitűnő lehetőségeket biztosít a mindennapi ingázáshoz. A környék ellátottsága kiváló, hiszen a közeli boltok, iskolák és egészségügyi intézmények mindössze pár percnyi távolságra találhatóak, így az életminőség maximális kényelmét élvezheti. A környék mégis csendes, a barátságos szomszédság ideálissá teszi ezt az ingatlant családok számára, akik szeretnék élvezni a nyugalmat, miközben a városi élet előnyeit is kihasználhatják. Az ingatlan bővítési lehetőségeket is kínál, így ha Ön hosszú távra tervez, a jövőbeli elképzeléseit is megvalósíthatja. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal vagy a környékkel kapcsolatban, kérem, ne habozzon keresni. Bizalommal fordulhat hozzám, hiszen célom, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb otthont vagy befektetési lehetőséget. Birtokbaadás a szerződéskötéstől számított maximum 3 hónap.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaduplakomfortoskocsibeállósaját parkológarázsjó közlekedésűerkélybútorozotthőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Klára Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 20 971 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Klára Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 20 971 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY