Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8113776
Feltöltve: 4 hónapja

Veresegyház eladó családi ház 4 szobás: 147 millió Ft

147 millió Ft
1 072 993 Ft/m²
137 m²
Alapterület
870 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 465 134 Ft
Második évtől
609 873 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó önálló, földszintes családi ház, Veresegyház Ligetek lakópark kertvárosi részében, ami már teljesen kiépült. Az ingatlan a Kacsóh Pongrác utcán található, megbízható, referenciákkal rendelkező kivitelezőtől megvásárolható. Telek területe: 870 m² Épület alapterülete: 155 nm Hasznos alapterület: 137m² Szobaszám: 4 Fürdőszoba: 2 Terasz: 18m² Műszaki tartalom: Az ingatlan 30 cm vastag Porotherm N+F téglából készült, 15cm-es polisztirol hőszigeteléssel, Terrán barna színű tetőcseréppel, minőségi, 3 rétegű, hő- és hangszigetelt dió színű nyílászárókkal, elektromos, dió színű alumínium redőnnyel, energiatakarékos gázkazánnal, padlófűzéssel. Az ingatlan egy légterű nappali- étkező-konyha, 1 vendég WC, 2 fürdőszoba, 4 külön nyíló hálószoba, amelyből az egyik, a szülői háló, külön fürdőszobával és gardrób szobával van ellátva. Nem utolsó sorban, a kényelmünket szolgálja egy 18 nm-es terasz is. Az ingatlan akár azonnal költözhető, kulcsra készen kerül átadásra! Ez a családi ház kiváló választás mindazok számára, akik nyugodt, rendezett, kertvárosi ingatlanban gondolkodnak. Az ingatlan infrastrukturálisan kiemelkedő, értékálló környéken található, jó közlekedéssel, a buszmegálló 50m-re található. Bővebb információért, valamint a helyszín megtekintésével kapcsolatban hívjon bizalommal. Igény esetén, bank független, egyedi elbírálású hitelben segítséget tudunk nyújtani, díjmentesen! Az ingatlan megfelel a 2024-es CSOK PLUSZ feltételeinek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Terasz:
14 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 703 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 703 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY