Eladó ház Veresegyház, Hegyek 125 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Veresegyház, Hegyek 125 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8165969
Referenciaszám: 758_keu
Frissítve: 21 napja

Veresegyház eladó családi ház 5 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
1 039 200 Ft/m²
125 m²
Alapterület
900 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 411 026 Ft
Második évtől
538 928 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KEDVEZŐ ÁR! GYÖNYÖRŰ KÖRNYEZET! Veresegyház kedvelt Hegyek részén eladó földszintes nettó lakó terület 100 nm 4 hálószobás, amerikai-konyhás-nappalis fürdőszobás külön WC-vel, tárolóval, nagy fedett terasszal és 900 nm telekkel egy újonnan épült családi ház. Nagyon kellemes környezetben lévő és megközelíthető jól kialakított ház kiválón alkalmas családok részére. Az ingatlanban terasz kapcsolatos étkező konyhás-nappali (30 nm), 4 szobával, fürdőszobával, tárolóval, valamint külön WC-el és közlekedő résszel lesz kialakítva. Műszaki leírásból: Műanyag nyílászárók 5 légkamrás 3 rétegű üveg kivételben kerülnek beszerelésre. Redőny és szúnyogháló beépítve képek alapján opciós lehetőség. A ház padlófűtéses vagy radiátor rendszert kap, melyhez hőszivattyú és melegvíz tároló tartozik, mely a fűtést és a meleg vizet biztosítja, a készülékkel. A riasztó rendszer és 2-3 db klíma egysége előkészítve kerül az ingatlanon belül. A gépkocsi tárolása az ingatlan mellett lehetséges. A gépkocsi utcai behajtó, az udvaron a gépkocsi tárolására valamint a ház körül viacolor kilakatás opciós lehetőség. Az ingatlanon belül a burkolatok és szaniterek jelenleg választhatók. Állami támogatás CSOK+ lehetséges. Céges kivitelezés. Várható áradás 2024. III-IV. negyedévében. Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába! További információkért és megtekintésért várom megtisztelő hívását a hét minden napján! IRÁNYMUTATÁS A CSOK + MAXIMÁLIS KIHASZNÁLÁSÁNAK LEHETŐSÉGÉRE AMENNYIBEN NEM RENDELKEZNEK KÖZÖSEN ELSŐ LAKÁSSAL!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
A+
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó közlekedésűvilágosamerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Körmendi Eszter Katalin Körmendi Eszter Az iroda összes hirdetése
+36 30 954 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Körmendi Eszter Katalin Körmendi Eszter Az iroda összes hirdetése
+36 30 954 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY