Eladó ház Veresegyház, Harmatok 112 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Veresegyház, Harmatok 112 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8277845
Referenciaszám: U0047129
Frissítve: 4 napja

Veresegyház eladó családi ház 5 szobás: 112,9 millió Ft

112,9 millió Ft
1 008 036 Ft/m²
112 m²
Alapterület
820 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 357 235 Ft
Második évtől
468 399 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veresegyház Harmatok városrészében, egy új építésű, kiváló állapotú ház várja új tulajdonosát. Az ingatlan alapterülete 112 négyzetméter, amely öt tágas szobával rendelkezik, ideális választás családoknak vagy befektetőknek, akik értékes ingatlanra vágynak. A házhoz tartozik egy 18 négyzetméteres terasz, ahol a nyári estéket kellemes környezetben töltheti el, miközben gyönyörködik a környék panorámájában. Az ingatlan telekmérete 820 négyzetméter, amely bőséges lehetőséget kínál a kertészkedésre vagy a szabadidős tevékenységekre. A ház fűtése gáz cirkó rendszerrel működik, amely biztosítja a meleg és kényelmes otthont a hideg téli hónapokban is. Az ingatlan környezete csendes és biztonságos, ideális választás azok számára, akik a város zajától távol, de mégis közel szeretnének élni a főváros nyújtotta lehetőségekhez. Veresegyház vonzó lakóhely, hiszen a település folyamatosan fejlődik, és számos közszolgáltatás, boltok, iskolák, óvodák és egészségügyi intézmények találhatók a közelben. Közlekedési szempontból Veresegyház remek lehetőségeket kínál. A város jól megközelíthető autóval, a közeli M3-as autópályának köszönhetően könnyedén eljuthat Budapest belvárosába. Emellett a helyi tömegközlekedési rendszer is kiváló, hiszen a vonat- és buszjáratok rendszeresen közlekednek, így a napi ingázás is kényelmesen megoldható. Ez az ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy lehetőség arra, hogy otthont teremtsen magának és családjának egy dinamikusan fejlődő környezetben. A Harmatok városrész zöldövezeti elhelyezkedésének köszönhetően a természet közelsége biztosítja a nyugalmat, miközben a városi élet előnyeit is élvezheti. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a páratlan ingatlan, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem. Bármilyen kérdésével szívesen állok rendelkezésére, hogy segítsek Önnek megtalálni a tökéletes otthont vagy befektetési lehetőséget. A bizalom és a szakértelem a legfontosabb számomra, és örömmel segítek Önnek a döntésében.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Terasz:
18 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pauló Judit Otthon Centrum - III. kerület - Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pauló Judit Otthon Centrum - III. kerület - Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY