Eladó ház Véménd 108 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Véménd 108 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8245025
Referenciaszám: HZ033939
Feltöltve: ma

Véménd eladó családi ház 4 szobás: 26,9 millió Ft

26,9 millió Ft
249 074 Ft/m²
108 m²
Alapterület
1279 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 116 Ft
Második évtől
111 603 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**Lenyűgöző Családi Otthon Eladó!**Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy saját otthonát alakíthassa ki ebben a csodás, bővítési potenciállal rendelkező ingatlanban. Kiváló választás családok számára, akik szeretik az egyedi lehetőségeket és kényelmet.A ház 108nm-es mely 3 szobával és egy tágas nappalival büszkélkedhet, ahol a családi együttlétek garantáltan felejthetetlenek lesznek. A tetőtér kihasználásának köszönhetően további 3 szoba kialakítható, teljes területével együtt 50 nm-t kínálva azoknak, akik még több helyet szeretnének. A szuterin szint gyakorlati térrel szolgál 54 nm-en, adódva a tárolás vagy egyéb tevékenységek számára. A fűtésről gáz kazán gondoskodik, de van vegyes tüzelésű kazán és a nappaliban kandalló, így a hideg hónapokban sem kell aggódnia.Az ingatlanhoz tartozik egy garázs is, ami nemcsak kényelmes parkolási lehetőséget biztosít, hanem extra tárolóhelyet is jelent. A melléképület, mely korábban kis boltként üzemelt, új funkcióval bírhat vagy akár vállalkozás otthonából is szolgálhat.Különlegességét növeli a különálló kis garzon, ami egy szobából, fürdőszobából és főzőfülkéből áll össze.Forduljon hozzám bizalommal, ha felkeltette érdeklődését ez az exkluzív ajánlat, és szeretne többet megtudni, vagy személyesen is megtekintené az ingatlant. Várja új tulajdonosát, ne maradjon le róla!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kriszbacher János Duna House - Pécs, Hungária utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 737 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kriszbacher János Duna House - Pécs, Hungária utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 737 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY