Eladó ház Velence 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Velence 120 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8284543
Referenciaszám: H492632
Feltöltve: 1 napja

Velence eladó családi ház 3 szobás: 81,5 millió Ft

81,5 millió Ft
679 167 Ft/m²
120 m²
Alapterület
845 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 257 880 Ft
Második évtől
338 127 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a kivételes lehetőséget, amely ideális választás lehet középkorú vásárlók számára, akik egy csendes, de központi elhelyezkedésű otthont keresnek Velencén. Ház jellemzői: *Tégla építésű * Az ingatlan 120 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik. *A földszinten található 2 szoba, nappali, konyha, háztartási helyiség és fürdőszoba. *Az emeleten folyamatos munkák zajlanak, egy fürdőszobát és 2 szobát terveznek kialakítani. *Fűtése: gázkonvektoros *2024-be teljes tető csere megtörtént, illetve mindenhol új, műanyag nyílászárókat helyeztek fel. A ház méreteinek köszönhetően lehetővé teszi a családos életvitelt, vagy akár a nyugodt, otthoni munkavégzést is. A környék ellátottsága kiváló, hiszen szupermarketek, helyi boltok és éttermek mindössze néhány perc autó útra találhatók. Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások könnyen elérhetők, így ideális választás lehet azok számára, akik értékelik a kényelmet és a praktikus megoldásokat. A csendes környék pedig tökéletes hátteret biztosít a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz, így a városi élet zajától távol, mégis a középpontban élhet. A közlekedési lehetőségek is kedvezőek, hiszen a közelben található buszmegállók és vasútállomások gyors és kényelmes kapcsolatot biztosítanak a környező településekkel, valamint Budapest központjával. A zöldövezetek és a természet közelsége pedig lehetőséget ad a szabadtéri programokra, kirándulásokra és a családi kikapcsolódásra. Bővebb információért várom jelentkezését! Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Csenge Otthon Centrum - Gárdony Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Csenge Otthon Centrum - Gárdony Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY