Eladó ház Velence 167 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Velence 167 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8236249
Referenciaszám: 971642
Frissítve: 1 napja

Velence eladó családi ház 5 szobás: 125 millió Ft

125 millió Ft
748 503 Ft/m²
167 m²
Alapterület
1067 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 395 522 Ft
Második évtől
518 599 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Mediterrán Stílusú Passzív Családi Ház Velencén Velence Újtelepen, a város egyik legcsendesebb és legnyugodtabb részén eladó egy különleges, passzív családi ház. Az ingatlan egy 1067 m²-es, elektromos kapun keresztül megközelíthető, összközműves telken helyezkedik el, amely nyeles kialakításával biztosítja a privát légkört. A mediterrán stílusú, kétszintes ház 166 m²-es, és 2010-ben épült a modern Prokoncept rendszerrel, garantálva a kiváló hőszigetelést és minimalizált fenntartási költségeket. Az átlagos havi rezsiköltség mindössze 30.000 Ft. Az épület falai Prokoncept falazóblokkokból készültek, THERVOLIN üveggyapot szigeteléssel. A monolit vasbeton födém stabilitást és hosszú élettartamot nyújt, míg a Tondach cserép héjalás védi az időjárás viszontagságaitól. Az ingatlan fűtése elektromos fűtőpanelek segítségével történik, kiegészítve egy kandallóval és inverteres klímával. Az alsó szinten található egy 40 m²-es nappali és étkező, kamra, dolgozószoba (vagy hálószoba), fürdőszoba és külön WC. Az emeleten két hálószoba, gardróbszoba és egy további fürdőszoba kapott helyet. A ház mellett egy 30 m²-es fedett dupla kocsibeálló van, amely közvetlenül kapcsolódik a gépészeti helyiséghez és a bejárathoz. A kertben található egy fúrt kút, épített kerti grill, dísznövények és gyümölcsfák. Az udvar központi eleme egy 3.9 m x 4.6 m-es úszómedence gépészettel, amely nyáron hűsítő felfrissülést nyújt. Az ingatlan maximális beépíthetősége 30%, jelenlegi beépítettsége mindössze 16%, így bővítési lehetőségek is adottak. A helyszín kiválóan megközelíthető: a Velencei-tó mindössze 800 méterre van, míg a vasútállomás, iskola, óvoda és bevásárlási lehetőségek 600 méterre találhatóak. Az ingatlan ideális választás családok számára, akik modern, energiatakarékos otthont keresnek csendes, természetközeli környezetben. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és keressen a megadott elérhetőségemen, hogy megtekinthesse ezt az egyedülálló ingatlant, amely az ön új otthona lehet Velencén! A hét minden napján elér!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
C
medenceamerikai konyhateraszklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dávid Gábor Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 395 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dávid Gábor Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 395 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY