Eladó ház Velence 273 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Velence 273 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8186368
Referenciaszám: M269631-4697928
Frissítve: ma

Velence eladó családi ház 6 szobás: 88,5 millió Ft

88,5 millió Ft
324 176 Ft/m²
273 m²
Alapterület
798 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 280 029 Ft
Második évtől
367 168 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igazi, egyedi különlegesség! Velence központi részén, négy lakásból álló, teljesen felszerelt, berendezett, apartman ház eladó! Az ingatlan bejáratott AIRBNB szerződéssel, 5 éve üzemel, érvényes engedélyekkel és NTAK számmal rendelkezik, élő hirdetéssel, ami jelenleg szüneteltetve van, így minden lehetőség maximálisan adott tehát, egy virágzó üzleti lehetőség átvételére, és folytatására. A múlt és a jövő, a művészet és a design találkozása ez az igazán egyedülálló ingatlan. Mintegy 200 m2 összterületen kívülről a klasszikus, verandás parasztház jelleg megőrzésével, ám mégis a mai kor építőanyagait, nyílászáróit, illetve hűtés- fűtés technológiáját felhasználva 4 külön bejáratú, külön terasszal rendelkező lakást alakítottak ki a tulajdonosok. Az eredeti épület, az első 2 lakás, 60 cm vert vályog falazatú. Magas alapra épült, a vert vályog minden előnyével, nyáron kellemes hűvös, jó szigetelő tulajdonságú, külső szigetelést nem igényel. Gázkonvektoros és elektromos fűtéssel működik. A második két apartman, a könnyűszerkezetes új építésű épületben található, 15 cm szigeteléssel, új tetővel, elektromos fűtéssel. Mindkét apartman előtt terasz található, az utolsó, leghátsó apartmanhoz hátsó privát terasz is tartozik, kerti hintával, kis udvarral. A két főépület között az eredetileg padlásfeljáróból kialakított helyiség, jelenleg tárolásra szolgál (a lakások fenntartásához szükséges felszerelést, ágynemű, tisztítószereket tartják, itt, illetve mosókonyhaként funkcionál. Ezt a helyiséget ,és a tetőszerkezetét is felújították 2020-ban, igény szerint akár hozzá bővíthető az apartmanokhoz. Az ingatlan a teljes berendezéssel együtt eladó! A lakásokban klímaberendezés, internet, síkképernyős televízió, berendezett, felszerelt konyha (kávéfőző, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, fagyasztós hűtőszekrény, vízforraló, vasaló, edények is mind megtalálhatóak. Elsősorban további üzemeltetésre eladó, de lehetőség van 2-2 lakás egybenyitásával többgenerációs lakások kialakítására is. A közös használatú udvaron kialakított hangulatos kerti kiülő, ping-pong és csocsóasztal biztosít helyet a baráti, családi kikapcsolódásokhoz. Az udvaron található még továbbá: -egybeállásos garázs, -két kerti tároló helyiség, -13 m hosszú épített pince. Az udvaron több autó parkolása lehetséges, de a ház előtt is ingyenes a parkolás. A lakások egyedi berendezésűek, minden négyzetcentiméteréből árad a tulajdonosok átlagon felüli stílusérzéke, páratlan tehetsége, illetve kemény munkája, amit ők maguk terveztek, illetve valósítottak meg. A tulajdonos hölgy egy csodálatos, és sikeres művész többek között a bútortervezés, készítés, illetve restaurálás területén is. A kert rendezett, nagy része térkővel borított, de termő gyümölcsfák, fűszernövények, és rengeteg virág is díszíti. Hívjon, és hagyja, hogy rabul ejtse a művészet, amely sugárzik a ház minden pontjából.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pap Éva Zsuzsanna OTPip - Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 681 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pap Éva Zsuzsanna OTPip - Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 681 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY