Eladó ház Végegyháza 118 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Végegyháza 118 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8257582
Feltöltve: 5 napja

Végegyháza eladó családi ház 4 szobás: 4,5 millió Ft

4,5 millió Ft
38 136 Ft/m²
118 m²
Alapterület
1755 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
118 m2-es, 4 szobás, vegyes falazatú, felújítandó parasztház eladó Békés vármegyében - Mezőhegyes és Mezőkovácsháza között – Végegyházán, nyugodt környezetben. A ház összközműves (áram, gáz, víz és csatorna is rendben) és lakható. A telek 1755 m2-es és művelésre vár. Sétáljunk egyet! https://youtu.be/GsMJUVxtPjQ Itt megvalósíthatja saját álmait és nyugodt környezetben kezdhet új életet. Az ingatlanba jelenleg egy előszobán keresztül juthatunk be. Balra fordulva a beépített verandára jutunk (itt is van bejárati ajtó csak most nem használják.). Innen nyílik 3 szoba. Az előszobából nyílik a 4. szoba, a kamra a padlásfeljáróval és a konyha is. A konyhából nyílik a fürdőszoba. A kazánház a ház végében található, ide egy külső ajtón keresztül juthatunk be. A házban régen a fűtést gázkazánnal és radiátoros hőleadással biztosították. A rendszer összes eleme megtalálható, de a tulajdonos 1 szobát használ és itt hagyományos fatüzelésű kályha biztosítja a meleget. A melegvizet villanybojlerrel állítják elő. A ház melletti nyugodt, zárt udvari rész számos lehetőséget tartogat a gyermekeknek játékra, valamint nagyszerű helyszíne a kerti partiknak és a családi-baráti összejöveteleknek is. A községben óvoda és általános iskola is működik. Az ellátást 3 élelmiszer és vegyes profilú kereskedelmi egység és fedett termelői piac biztosítja. A mezőkovácsházi bevásárlóközpont (Penny és Lidl) távolsága 4,6 km. Van háziorvosi ellátás, rendel fogorvos, van védőnő és van gyógyszertár is minden hétköznap. Környező városok távolsága a községtől: Mezőkovácsháza 4 km, Mezőhegyes 9 km, Orosháza 31 km, Gyula 46 km, Békéscsaba 46 km, Makó 40 km, Hódmezővásárhely 55 km, Szeged 78 km, Arad 48 km. A település megközelíthető vonattal és busszal is. A község hétköznap napközben megfelelő busz és vonatközlekedéssel rendelkezik. Hívjon, nézze meg és legyen Öné mielőbb!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortoskocsibeállókertjó beosztásúcsendesvilágoskamramelléképületredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Troján Borbála EV Az iroda összes hirdetése
+36 30 631 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Troján Borbála EV Az iroda összes hirdetése
+36 30 631 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY