Eladó ház Vecsés 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vecsés 100 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8258440
Referenciaszám: HZ099138
Feltöltve: 1 napja

Vecsés eladó családi ház 3+1 fél szobás: 79 millió Ft

79 millió Ft
790 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
859 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 249 970 Ft
Második évtől
327 755 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** Rendkívüli lehetőség Vecsésen!!! ***Vecsés csendes aszfaltos utcájában ELADÓ egy 2 generációs családi ház 859 m2-es telekkel. A fő ház 60m2-es lakótérrel rendelkezik. 1985-ben épült, tégla szerkezetű, egy tisztasági festést követően lakható és azonnal költözhető, de felújítást követően igazán remek otthon varázsolható belőle. A ház 2 és fél szobával rendelkezik, konyha, kamra és fürdőszoba tartozik hozzá. A fűtésről gázkazán gondoskodik, mely 1 éve lett cserélve. A nyári nagy meleg ellen pedig klíma lett szintén 1 éve beszerelve, mely 10 év garanciával rendelkezik. A másik épületrész 36m2-es, 2005-ben épült, külön bejárattal megközelíthető, így összeköltöző nagycsaládosok számára, vagy akár kiadásra is, de rendelőnek vagy vállalkozás folytatására is alkalmas az ingatlan ezen része. Ebbe az épületrészbe műanyag nyílászárókat szereltek és a kivitelezés során 5cm-es szigetelést kapott a ház külső része. Ebben a lakórészben konyha, fürdőszoba, szoba és kamra kapott helyet.Az udvaron egy könnyű szerkezetes fém garázs található, mely nagyjából 18 m2-es. 1 autó tárolására kiválón alkalmas. Ezen felül a nagykapu és a garázs között rész térkövezett, ahol további 1 autó kényelmes parkolása megoldható.A ház mögötti kert részben egy hasonló fém tároló lett felállítva, mely nagyjából 21,5m2. A kerti eszközök és szerszámok kényelmesen elférnek benne.A kertben gyümölcsfák, fügebokor, málna, szőlő és diófa is megtalálható. A tulajdonos egy kerti tavat tervezett a telek hátsó részébe, mely kialakítása sajnos nem valósult meg, de a szükséges kövek már rendelkezésre állnak.Az udvar és a növények locsolásában fúrt kút szolgáltatja a vizet.A közelben buszmegálló és vonat közlekedés segít a fővárosba jutásban. Bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola, egészségügyi szolgáltatások mind közeli távolságban.Az ingatlan hitelezhető, a térkép másolaton minden szerepel.Szeretné megtekinteni az ingatlant?Kérem keressen telefonon és megmutatom Önnek!Irodánkban független és teljesen ingyenes hiteltanácsadással állunk ügyfeleink szolgálatára, amelynek keretében CSOK, Babaváró támogatás és egyéb, kedvező kondícióval rendelkező hitelkonstrukciókkal számolhatnak ügyfeleink! Ezen felül megbízható ügyvédi háttér biztosításában is rendelkezésére állunk!Emelje fel a telefont és tárcsázzon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajnal Zsuzsanna Duna House - Maglód Az iroda összes hirdetése
+36 30 556 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajnal Zsuzsanna Duna House - Maglód Az iroda összes hirdetése
+36 30 556 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY