Eladó ház Vecsés 97 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vecsés 97 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8243157
Referenciaszám: M288001
Feltöltve: 1 napja

Vecsés eladó családi ház 1+3 fél szobás: 133 millió Ft

133 millió Ft
1 366 907 Ft/m²
97 m²
Alapterület
764 m²
Telek
1+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 420 835 Ft
Második évtől
551 790 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ALACSONY REZSIKÖLTSÉGŰ ÚJ ÉPÍTÉSŰ 3 SZOBÁS KERTESHÁZ ELADÓ VECSÉSEN A kivitelező cég több évtizedes múltra visszatekintő, megbízható, leinformálható, számos referencia munkával rendelkező építőipari cég! Megvételre kínálok Vecsés frekventált, de mégis csendes, kertes házas övezetében, egy újonnan épült, önálló családi házat! Átadás: 2024 év vége A családi ház a mai kor energetikai elvárásainak maximálisan megfelelően, magas műszaki tartalommal kerül átadásra. - 30 cm Porotherm tégla főfal - 15 cm-es homlokzati szigetelés - 25 cm kőzetgyapot hőszigetelés a födémen - Műanyag 5-6 légkamrás kívülről világos antracit, belülről fehér színű nyílászárók - Tető antracit színű betoncserép fedéssel - 10 kW -os inverteres levegő-víz hőszivattyú, padlófűtéssel, mennyezethűtéssel Lakóterület: 97.3 m2 + 36 m2 fedett autóbeálló két gépjármű számára + 24 m2 nappaliból nyíló árnyékolt terasz + 6 m2 bejárat előtti terasz + térburkolat A megvásárláshoz ,a hiányzó összeg finanszírozásában az OTP PÉNZÜGYI PONT hitelszakértőjeként , vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tudom segíteni. Használja ki a lehetőséget! Ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol, vagy ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése díjmentes. Az adás-vétel lebonyolításához az ügyvédi közreműködést is biztosítjuk. Érdeklődés esetén várom megtisztelő hívását, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
A+
duplakomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Haug Rita Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 951 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Haug Rita Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 951 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY