Eladó ház Vecsés 262 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vecsés 262 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8195446
Referenciaszám: HZ078591-4705358
Frissítve: ma

Vecsés eladó családi ház 7 szobás: 164,9 millió Ft

164,9 millió Ft
629 389 Ft/m²
262 m²
Alapterület
1280 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 521 772 Ft
Második évtől
684 136 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
EGYEDI KIALAKÍTÁS !!!Vecsés közkedvelt utcájában kínálom megvételre ezt az egyedi kialakítással rendelkező tágas 2 szintes családi házat 1280 nm telekkel.Az épület 1996-ban épült , beton alapon b 30-as Porotherm téglából, rajta 10 cm hungarocell szigeteléssel és nemes vakolattal bevonva. Tetejét beton cserép héjazattal látták el. Statikailag nagyon stabil az épület. Az ingatlanban az alsó szinten található egy előszoba, vendég mosdó, nappali, étkező, konyha , nagy méretű fürdőszoba és egy gardrób szoba.Az emeleten kialakítottak 3 szobát , egy dolgozó szobát két gardróbot és egy hatalmas fürdőszobát is, majd szint eltolással kialakítást kapott még 2 db szoba.Az emeleten az egyik szoba a zene szerelmeseinek nagyon kedvező hiszen teljes mértékben hang szigetelt!Az ingatlannak 2 db terasza van, az egyik az emeleti hálószobából egy privát nagy méretű nyitott terasz , melynek burkolata hideg burkolat üveg korláttal ellátva. A másik terasz mely fedett terasz , a földszinten az étkezőből megközelíthető melynek alapterület 30 nm, szintén leburkolva hidegburkolattal.A házban a szobák laminált parkettával, míg a többi helység kő burkolattal van ellátva. A ház melegét és meleg víz ellátását egy kombi gázcirkó biztosítja radiátoros hőleadókkal. A nyílászárók 3 kamrás műanyag nyílászárók. Ezen felül 5 db hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került az ingatlanba.Tartozik a házhoz 2 db tágas , fűtött garázs melyek elektromos nyitással rendelkeznek, ezen felül található még a telken egy nyitott de fedett autó beálló is. Az egyik garázs szerelő aknával ellátott, alatta egy 20 nm -es pince .A telekre elektromos kapunk keresztül tudunk bejutni .Közlekedés szempontjából a távolsági busz pár perces sétára található. Bevásárlási lehetőség , iskola, óvoda, bölcsőde, orvos.... minden 2 perces autó útra található az ingatlantól. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését keressen bizalommal és tekintsük meg együtt ezt a remek ingatlant.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY