Eladó ház Vecsés, Felsőtelep 190 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vecsés, Felsőtelep 190 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8180124
Referenciaszám: H487491
Frissítve: 20 napja

Vecsés eladó családi ház 4 szobás: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
499 474 Ft/m²
190 m²
Alapterület
130 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 300 280 Ft
Második évtől
393 721 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
123 nm + 45 nm alapterületű családi ház 130nm-es telken ELADÓ! Lokáció Vecsés, Felsőtelep részén Kitűnő közlekedés 4 percre a buszmegálló amely 20 perc alatt a KÖKI-nél van. Iskolák, óvodák, uszoda, bevásárlási lehetőségek és minden, ami a mindennapi élethez szükséges pár perc alatt elérhetők. A nagy ház leírása 2000-ben épült A födém betonkefnivel készült. A ház összes helyisége ablakos, amelyek fa szerkezetű 2 rétegű thermo ablakok, az emeleten redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek. Tisztasági festéssel azonnal költözhető. Az emeleten klíma került felszerelésre, alternatív fűtésre vagy nyáron hűtésre. Az egész ház gáz cirkó fűtésű. Az első nagy lakásban riasztórendszer lett felszerelve. Sok tárolási lehetőség a szuterénben, illetve 2 fűthető szobát is tartalmaz, ami sok mindenre lehet megoldás. Szuterén a konyhából megközelíthető. 1-2 autó részére beállási lehetőség. Parkolás az utcán ingyenes. Kis ház leírása 2000-ben épült 45 nm alapterületű, amely 1 nappaliból+1 konyhából+1 fszoba+ 1 WC-ből áll. Fűtése a földszinten elektromos padlófűtés az emeleten pedig konvektoros fűtés található. A két ház egybe is nyitható. A ház 8 cm vastagságú külső szigeteléssel rendelkezik a színezés viszont nem készült el, ez az új tulajdonos kompetenciája és ízlése szerint valósítható meg. Amennyiben szeretne egy olyan házban élni, amely kiváló és nagyon jó fenntarthatóságú, úgy jöjjön el és nézze meg. Remek ajánlat, ha szeretne a fővároshoz közel élni. Csupán egy hívásnyira Öntől az új otthona! Hívjon MOST! Finanszírozásban segítünk: * Országos első helyezett és bankfüggetlen hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. * Önnek nincs más dolga, mint egyeztetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. * Szakértőink több éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK ügyintézéssel várják. * Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
C
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sümegi Mária Otthon Centrum - IX. kerület - Thaly Kálmán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sümegi Mária Otthon Centrum - IX. kerület - Thaly Kálmán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY