Eladó ház Vaszar 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vaszar 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8223527
Referenciaszám: M285240
Feltöltve: 20 napja

Vaszar eladó családi ház 2 szobás: 14,9 millió Ft

14,9 millió Ft
191 026 Ft/m²
60 m²
Alapterület
383 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 146 Ft
Második évtől
61 817 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**ELADÓ FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ VASZARON!** Vaszaron, egy CSENDES, BÉKÉS környezetben eladó egy kiváló adottságokkal rendelkező, felújítandó családi ház. Az ingatlan 78 m2 alapterületű, egy szinten található, és egy 383 m2-es telekkel rendelkezik. Az épület elhelyezkedése és adottságai lehetőséget kínálnak álmai otthonának megvalósításához! A ház 1920-ban épült, tégla szerkezetű és jelenleg FELÚJÍTANDÓ állapotban van. A belső elosztás praktikus és jól átgondolt: két kényelmes méretű szobát kínál (12,9 m2 és 21,7 m2). A lakótér 10,6 m2-es, a fürdőszoba 3,7 m2-es, továbbá rendelkezésre áll két tároló helyiség is, melyek 2,2 m2 és 4,2 m2 alapterületűek. A tágas folyosó 12,4 m2-es, amely kényelmes közlekedést biztosít az ingatlanban. A telken belül gázvezeték van kiépítve, azonban a ház jelenlegi fűtése kályhával történik. Csatornahálózat nincs kiépítve, de a közművek könnyen elérhetők. Az udvaron különálló melléképületek találhatóak, amelyek remek lehetőséget kínálnak tárolásra, műhely kialakítására vagy akár állattartásra is. Parkolási lehetőség közterületen INGYENESEN adott, ami tovább növeli az ingatlan értékét és kényelmét. Ha egy EGYEDI lehetőségre vágyik, hogy saját ízlésére formálhassa otthonát, ez az ingatlan tökéletes választás! Ne maradjon le, tekintse meg személyesen is ezt a RITKA KINCSET! Érdeklődjön mihamarabb! További információért és megtekintésért legyen szíves kapcsolatba lépni velünk a megadott elérhetőségeken!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gázkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tüske Patrícia Tét Győri út 33 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 662 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tüske Patrícia Tét Győri út 33 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 662 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY