Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8236178
Referenciaszám: H490969
Feltöltve: 7 napja

Vasvár eladó családi ház 4 szobás: 43 millió Ft

43 millió Ft
349 593 Ft/m²
123 m²
Alapterület
881 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 136 060 Ft
Második évtől
178 398 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Vasvár kertvárosában, a városközponttól pár percnyi sétára egy 123 m²-es, nappali + 3 szobás családi házat. Az ingatlan 20 évvel ezelőtt bővítéssel érte el jelenlegi formáját, ekkor került kialakításra a 2 tetőtéri szoba, a fürdő és a külön toalett. A hozzáépítéssel egy időben a régi rész villamoshálózata is megújult. Az ingatlan állapota jó, a téli esték melegét gáz (cirko) fűtés biztosítja radiátoros hőleadással. A ház egy csendes zsákutcában található. Ha családjával keresi új otthonát, akkor ideális választás lehet. A környék csendes és biztonságos, így gyermekei nyugodtan játszhatnak a kertben. A tetőtéri ablakokból pazar kilátás nyílik a gyönyörű természeti környezetre, tiszta időben csodás látvány tárul elénk. Vasváron minden megtalálható, amire szüksége lehet: bölcsőde, óvoda, iskola, élelmiszerboltok, orvosi rendelők. A közlekedés sem okoz problémát, hiszen a megyeszékhelyre Szombathelyre busszal, vonattal, gépkocsival egyaránt könnyedén eljuthatunk. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését az ingatlan iránt, keressen bizalommal! Szívesen válaszolok minden kérdésére és segítek eligazodni az ingatlanvásárlás folyamatában. Várom jelentkezését! Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól! Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Ildikó Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi Ferenc utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Ildikó Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi Ferenc utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY