Eladó ház Vaskút 165 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vaskút 165 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8213358
Referenciaszám: HZ078887
Frissítve: 22 napja

Vaskút eladó családi ház 6 szobás: 28 millió Ft

28 millió Ft
169 697 Ft/m²
165 m²
Alapterület
712 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 88 597 Ft
Második évtől
116 166 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Vaskúton 712 m2-es lakóövezeti telken egy 165 m2-es felújítás alatt álló családiház, felújításhoz való alapanyagokkal. Az ár tartalmazza az adott dolgokat, amik még nem kerültek beépítésre:-    8 db Borovi fenyő beltéri nyílászárók, minden tartozékkal. -    Új radiátorok, új szénacél csövekkel.-    Új, még kicsomagolatlan Baxi gázkazán. -    Több zsák beltéri glett.-    + extra több mint 1000 db cserép.A következő tulajdonosra vár, hogy az alapanyagokkal befejezze a felújítást.Ami már kicserélésre került:-    Mindenhol új fix-nyitható, buktatható műanyag, kétrétegű nyílászárók. Szúnyoghálóval és redőnnyel ellátva. -    A ház utcafelöli része alá van szigetelve, a vizesedés meg lett szűntetve.-    Új vízvezetékek kerültek beépítésre, PVC csövekkel.-    A házban elérhető 1x16A + 1x10A villanyhálózat, az elmúlt években újra lettek húzva, új rézvezetékek és új villanyórák vannak. -    A ház nemes vakolattal van burkolva, egy-két helyen kis javítások vannak, de egyébként szép állapotú. Szerkezete tégla, a tető nyeregtető formájú, jó állapotú, hódfarkú és bramac cseréppel fedett. Jelenleg kétféle fűtési mód van a házban: 1 vegyestüzelésű kazán, illetve egy Termomax gázkazán, ezáltal a központi fűtés is működik. Ezeken kívül a fentebb említett Baxi gázkazán vár arra, hogy kicsomagolják és beépítsék. A ház felosztása jól látszik az alaprajzon. 4 tágas hálószoba, nagy étkező, amely a konyhából nyílik, a fürdőszoba is optimális nagyságú, a wc külön van, vannak tároló, spájzként funkcionáló helyiségek. Az udvarban melléképületek vannak, illetve önálló zárható garázs.Ajánlom minden családnak, akik egy csendes nyugodt családias környezetben szeretnének élni, egy nagy tágas világos családiházban. Ez az ingatlan remek otthont fog nyújtani amint a felújítások befejezésre kerülnek.A megadott telefonszámon elérhető vagyok, előre egyeztetett időpontban meglehet nézni!  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mester Dorina Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 20 427 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mester Dorina Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 20 427 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY