Eladó ház Vaskút 81 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vaskút 81 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8201058
Referenciaszám: HZ044274-4700034
Frissítve: 18 napja

Vaskút eladó családi ház 3 szobás: 43,99 millió Ft

43,99 millió Ft
543 086 Ft/m²
81 m²
Alapterület
557 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 139 192 Ft
Második évtől
182 505 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Vaskúton egy medencés családi ház!A ház teljeskörű felújításon esett át, mely az alábbiakat tartalmazza:A ház új, teljes tetőszerkezetet kapott, Bramac cseréppel.Kívülről leszigetelték és nemes vakolattal látták el, majd színre festették.Új, kétrétegű bukó-nyíló műanyag nyílászárókat építettek be, az összes ablakra szúnyoghálót, illetve redőnyt szereltek fel.Új hideg- meleg burkolatok minden helyiségbenA belső ajtók fából, egyedileg készültek. A bejárati ajtó biztonsági záras.Asztalos által készített beépített konyhabútor minőségi gépekkel. A ház kamerarendszerrel ellátottA ház fűtéséről, egy fatüzelésű kazán gondoskodik, 1000 l-es puffertartállyal. A nappaliban felszereltek egy hűtő- fűtő klímát.A melegvizet egy Ariston villanybojler szolgáltatja.A házba belépve, a közösségi terek, szinte egy légtérben vannak. A konyhából kimehetünk a fedett teraszra, ahova beépítettek egy kis konyhát, a nyári társasági napokra, Innen jutunk el a kazánházba.Az egyik szoba az utcára néz, a másik az udvarra. A fürdőszobában épített zuhanyzó kapott helyet, egy káddal és egy wc-vel. A mosókonyhában kialakítottak még egy wc-t. Az ár a beépített bútorokat tartalmazza , a többi bútor megegyezés szerint.A ház D-Ny -i fekvésű, ami szinte a legjobb, hiszen egész nap világos van az ingatlanban. Igényes, és szépen harmonizálnak a színek a házban. Kellemes érzetet nyújt az embernek a bent tartózkodás. A telek mérete 557 nm, a ház mérete 82 nmAz utcáról autóval beállhatunk az első garázsba, amit beton alapra építettek lemezből. Az udvar hátsó részében is helyet kapott egy.Igényesen rendben tartott udvar, játszótérrel, fa kiülővel .A napokban lett kész egy 7x4 m-es, 150 cm mély ,épített medence, napozórésszel és világítással, teljes gépészettel. Ez az ingatlan nemcsak egy házat kínál, hanem egy valódi otthont, ahol az új tulajdonosok számos boldog és emlékezetes pillanatot tölthetnek el. Ha Önnek ia annyira tetszik a ház mint nekem, ne keressen tovább, hívjon és tekintsük meg együtt!Az Ár irányár!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY