Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8126706
Feltöltve: 3 hónapja

Vasad eladó családi ház 4 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
483 065 Ft/m²
124 m²
Alapterület
1079 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest megyében Vasadon kétgenerációs családi ház eladó! 59 900 000 ft Telek 1079 nm Ház alapterülete 74 nm Beépített tetőtér 60 nm (1.90 alatti rész is benne) Cirkófűtés és meleg vízellátás Közmű (víz, gáz, villany, csatorna) Fúrt kút a telken Cseréptető 2006-ban épült 13 nm hideg burkolattal ellátott terasz Beton alap kettő lakás rendelkezési egység hatósági bizonyítvánnyal igazolhatóan. Vasadon, Monor mellett mely 15-20 percre található Budapesttől az M4-ről igazán gyorsan megközelíthető. Ez viszont is igaz amennyiben innen szeretne bejárni dolgozni Budapestre. A családi ház Vasad egyik legszélesebb aszfalttal borított utcájában a Bem utcában van. A ház körbejárható nincs összeépítve senkivel és semmivel a telek kerítéssel és gépkocsi beálló kapuval rendelkezik. Beton alapra épült 2006-ban így szigeteléssel (dryvit) is rendelkezik. A tetőtér mely könnyűszerkezetes építésű zárt szép lépcsőfeljárón keresztül közelíthető meg. Így a fenti lakhatás mely egy szobából és egy nappaliból áll melyben egy amerikai jellegű konyha is van és persze fürdőszoba, teljesen elkülönül a lenti élettértől és építménytől mely tégla falazatú ami egy előtérből egy szobából és egy nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll. A ház fűtéséről és meleg víz ellátásáról gáz cirkó kombi kazán gondoskodik. A kertben fúrt kút is van hidroforral. A tetőtéri lakótér esetében terasz is egyszerűen és gyorsan kialakítható. A telek a méretéből, fekvéséből adódóan kisebb gazdálkodói tevékenységre is alkalmas. Jöjjön el nézze meg a tájat, házat tetszeni fog! Még egy plusz információ: Az egyes egyetemes szolgáltatási árszabások megfelelőségének igazolására hatósági bizonyítvány áll rendelkezésre amely egyértelműen bizonyítja, hogy 2 (azaz kettő) önálló rendeltetési egység (magyarul két generáció együttélésére alkalmas) található. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy kétszer 1729 köbméter gáz fogyasztható el hatósági áron gázból azaz 3458 köbméter/102 ft-os áron éves szinten.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Terasz:
13 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kocsibeállókertkapcsolatos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 225 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 225 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY