Eladó ház Várvölgy 91 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Várvölgy 91 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8085832
Referenciaszám: M273002
Frissítve: 21 napja

Várvölgy eladó családi ház 1+2 fél szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
372 528 Ft/m²
91 m²
Alapterület
2090 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 266 Ft
Második évtől
140 644 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Várvölgy szívében egy hangulatos családi ház. A 91 m2 alapterületű kőház egyik felét jelenlegi tulajdonosai 2022-ben teljeskörűen felújították. A felújítás során a ház új víz és villanyvezetékeket, új műanyag nyílászárókat, kőzetgyapot szigetelést és új padlózatot kapott. A ház fűtését infra padlófűtéssel oldották meg, a melegvizet elektromos bojler biztosítja. A meleg és napfényes otthonba lépve az amerikai konyhás nappaliba érkezünk. Innen nyílnak a hálószobák és a fürdőszoba. A nappaliból a déli oldalon elhelyezkedő teraszra jutunk, mely patakkal és fás területtel határolt intim teret biztosít a lakók számára. A ház másik, felújításra váró része külön bejáratú, a kész lakrésztől el van választva, de a két lakrész egybenyitása könnyen megoldható. A 2090 m2-es tágas kert számos lehetőséget biztosít az új tulajdonosa számára. Várvölgy kiváló elhelyezkedésű. Mindössze 15 percre van a Balatontól. Autóval 15 perc távolságra van Keszthely, Hévíz, Tapolca és Sümeg is. A település mindennel rendelkezik, amire szüksége lehet: élelmiszerbolt, orvosi rendelő, posta és óvoda mind a közelben található. Turisztikai szempontból is ideális helyen található, közel az Országos Kék Túra útvonalához és a lenyűgöző Kő orra kilátóponthoz, ahonnan gyönyörű panoráma tárul a Balatonra és a Tanú-hegyekre. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. Az OTP Bank hátterével a kiválasztott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk és díjmentes ügyintézést biztosítunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk a kapcsolódó ügyek intézéséhez is. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boja Péter Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 930 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boja Péter Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 930 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY