Eladó ház Varsány 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Varsány 75 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8259238
Referenciaszám: M282924-4691208
Feltöltve: ma

Varsány eladó családi ház 2 szobás: 11 millió Ft

11 millió Ft
146 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
200 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 806 Ft
Második évtől
45 637 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Varsányban, Nógrád Megyében kínálunk eladásra egy kertes házat. A település a megye egyik legszebb pontján, a cserhát lankáin, idilli környezetben helyezkedik el. Kiemelkedően gondozott, bájos, békés falu. Ha nyugalomra, jó levegőre, barátságos környezetre vágyik itt megtalálja. A település Hollókőtől 10 km.re található. A közeli Tábi Tó horgászati lehetőséget is kínál. Kitűnő befektetés, központi elhelyezkedésének köszönhetően, akár turistaháznak, vendégháznak, nyaralónak, de természetesen állandó lakhelynek is megfelel. Közelében megtalálható minden szükséges infrastruktúra. A községben iskola, óvoda élelmiszerbolt is rendelkezésre áll, de a szomszédos Szécsényben minden egyéb intézmény elérhető öt perc autóúttal vagy akár menetrend szerinti buszjárattal. Két szoba mellett konyha és kamra a lakóteret, mellette további melléképületek találhatók. Fűtésérő gázkonvektorok gondoskodnak a konyhában pedig kályha. Az ingatlan állapotát tekintve felújítandó. A ház szerkezetileg jó állapotú, falazata vegyes vályog és tégla, a tető szintén jó állapotú. Gáz és villany telken belül, víz és szennyvíz telekhatáron található. Kertjében ásott kút rendelkezésre áll, mely a ház vízellátását is biztosítja. A teljes berendezés a vételár észét képezi. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal ! Az OTP Bankcsoport tagjaként hitellehetőségekkel, CSOK ügyintézéssel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lénárd Viktor OTPip - Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lénárd Viktor OTPip - Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY