Eladó ház Városlőd 112 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Városlőd 112 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8256605
Referenciaszám: M288819
Feltöltve: ma

Városlőd eladó családi ház 1 szobás: 5,95 millió Ft

5,95 millió Ft
53 125 Ft/m²
112 m²
Alapterület
112 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veszprém Vármegye Városlőd településén 49 m2-es bontandó állapotú családi ház eladó. Az ingatlan a település központjához közel fekszik, közös udvarral az előtte álló épülettel. Mindkét építmény eladó. A telken belül található a víz, a villany, és a csatorna is, a gáz az utcában van. Az épülethez több hrsz-ú terület is tartozik, amelyek szintén a vételár részét képezik. A kert végében folyik a bővizű Torna patak, amely nagy segítség lehet a növények locsolásában a nyári hónapokban. Az ingatlan lokációja kiváló, pár perc gyalog a bolt, a buszmegálló, az iskola, az óvoda, és a vasútállomás is. Az utcában halad az országos kéktúra útvonala, így akár turisztikai célra is kiváló lehetőségek rejlenek a területben. A közös udvarhoz tartozó másik ház, és a hozzá tartozó telkek is eladók, így több, mint 2000 m2-es ingatlanra tehet szert az új tulajdonos. Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését, vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan. Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők szolgálatára. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfort nélkülivilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY