Eladó ház Várdomb 105 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Várdomb 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8257374
Referenciaszám: H491209
Frissítve: 1 napja

Várdomb eladó családi ház 3 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
428 571 Ft/m²
105 m²
Alapterület
1506 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 388 Ft
Második évtől
186 696 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztrációs szám keresése” menüpontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H491209. Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írj nekem, és szívesen elküldöm a videót. A fő út mellett, a település központjában eladó egy jó állapotú családi ház. Az első szobából a tulajdonosa egy üzlethelyiséget alakított ki, amiben a tervek szerint fagylaltozót akart üzemeltetni, saját készítésű kézműves fagylalttal. Az üzlethelyiségben a berendezések is megvannak. A működéshez szükséges engedélyek beszerzése még hátra van. A ház külső homlokzata, udvara karbantartott, rendezett, jó állapotú. Jelenleg 3 egymásból nyíló hálószoba van a házban, és egy nappali-étkező-konyha helyiség, ami a legjobban használt része a háznak. Menjünk, nézzük meg hogyan rendeznéd be új otthonod! Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen. Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani. Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1920
Terasz:
11 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bihary Szabolcs Otthon Centrum - Szekszárd - Széchenyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bihary Szabolcs Otthon Centrum - Szekszárd - Széchenyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY