Eladó ház Varbó 77 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Varbó 77 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8233357
Referenciaszám: 113874
Frissítve: ma

Varbó eladó családi ház 2 szobás: 25,2 millió Ft

25,2 millió Ft
327 273 Ft/m²
77 m²
Alapterület
1685 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 79 737 Ft
Második évtől
104 550 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Varbón, csendes utcában, 2 percre a tótól, 2 szoba verandás, 77 m²-es, tégla építésű családi ház, 1685 m²-es telekkel eladó! Helyiséglista: - Veranda - 2 szoba (jelenleg az utcafrontiba alakították ki a konyhát) - Előszoba (eredeti tervek szerint ez a konyha) - Fürdőszoba, WC. - Tároló Műszaki leírás: Az ingatlan Az ingatlan összközműves. 1960-as években készült tervrajz szerint, úsztatott beton és kő az alap, lábazata szinténkő, és beton, tartó falazat lyukacsos kisméretű tégla 38 cm-es falvastagsággal rakva. Födém fa gerendás, tető fa szerkezetű, cserép héjalással. Padló burkolatok a hátsó szobában simított beton, utcafronti szobában és fürdőszobában kerámia, többi helyiség műkő. Fűtés gázkonvektor, melegvizet villanybojler alítja elő. A telek gondozott füves, gyümölcsfás. Az utca felől a kert vége enyhén emelkedik. Övezeti besorolása: Lke-1 Kertvárosias lakóterület, Oldalhatáron álló beépítés, maximális beépíthetőség 30%-os, legkisebb építési telek méret 600 m² A kertvárosias lakóterület laza beépítésű, összefüggő nagy kertes, több önálló rendeltetési egységet magába foglaló, 6,5 m-es beépítési magasságot meg nem haladó elsősorban lakó rendeltetésű épületek elhelyezésére szolgál. Megengedett legnagyobb beépítési sűrűség mértéke: 0,4 Környezet: Csendes mellékutca, közel a tóhoz. Közlekedés: Aszfaltozott úton megközelíthető, tömegközlekedés kb. 500 m távolságban elérhető. Miskolc 18 perc (14 km) Sajószentpéter 11 perc (9 km) Kazincbarcika 16 perc (14 km) BOSCH 26 perc (22 km)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Alán Gamma Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 447 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Alán Gamma Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 447 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY