Eladó ház Vanyarc 116 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vanyarc 116 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8192905
Referenciaszám: M284380
Frissítve: 20 napja

Vanyarc eladó családi ház 3 szobás: 54 millió Ft

54 millió Ft
465 518 Ft/m²
116 m²
Alapterület
1228 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 170 865 Ft
Második évtől
224 035 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igényes ház, kiváló helyen eladó! Vanyarcon Nógrád megyében kínálunk eladásra egy családi házat, melyet kőműves mester épített saját részre, a teljesség igényével. Az épület kitűnő tájolású, kelet-nyugat irányban, így délelőtt egyik felét, délután a másik felét süti a nap. A falu széléhez közel, csendes helyen fekszik, az erdőre és a környező dombokra néz, gyönyörű a kilátás. Az ingatlan 2021-ben teljesen felújításon esett át, 15 cm-es polisztirol szigetelést kapott, nemesvakolattal lezárva. Így egyszerre lett nagyon energiatakarékos, illetve nagyon esztétikus, nyáron nem is igényel hűtést. Fából készült egyedi, kiválóan szigetelt termoplán ablakain elektromos redőny és szúnyogháló is van. A fűtés modern kondenzációs gázkazánnal történik, radiátor hőleadókkal. Az éves gázfogyasztás alig 130 ezer forintba kerül, pedig lakói szeretik a meleget, télen23-24 fok van. Természetesen tűzifával is lehet fűteni a vadonatúj kandallóban, néhány nagy hasábfa sokáig tartja a meleget. A kémény fel lett újítva a szabályzatoknak megfelelően. A 116 m2 alapterületen van két nagy hálószoba, egy hatalmas nappali kandallóval, mely a nappali dísze is egyben. A lakás alaprajzi elrendezése kiváló. Konyha étkezővel egy légtérben, kamra mely közvetlen kapcsolatos 45nm.-es fedett teraszával, impozáns méretű nappali, szélfogóval, két tágas hálószoba és a nagy méretű fürdőszoba. A konyha berendezés és a gardróbszekrény a vételár része. A tetőtér még nincs teljesen elkészítve, de van rajta egy 20 cm-es kőzetgyapot szigetelés tükörfóliával, illetve az utca felőli erkély is el van készítve. A terasz fele fedett és közvetlen kapcsolatban van a garázzsal mely távirányítós ajtóval szerelt és egy barkácsműhely, illetve egy tűzifa tároló helység is kapcsolódik hozzá. Gyönyörű, több mint 1000 m2-es udvara gondozott, fűvel borított, de gyümölcsfák és örökzöldek is helyet kaptak rajta. Kerti csap, locsoló csap, és egy falikút is van a terasz szélénél. A ház a 116 m2-es alap szinttel kielégítő életteret biztosít egy nagyobb család számára is, de a tágas, 80 m2-es tetőtér befejezésével bővíthető. Így akár vendéhházként, falusi turizmus vagy vadászok szállásolására is működhet az épület, méretének és lokációjának köszönhetően. Vanyarc a Cserhát déli részén fekszik, Budapesttől mintegy 70 kilométerre. A Nógrád UNESCO Geoparkhoz tartozik, csodaszép kiránduló és vadászhely, egyben rekreációs térség. Budapesttől az M3.-as autópályán indulva, egy óra alatt kényelmesen elérhető. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal! Hitellehetőségekkel, Csok ügyintézéssel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel, és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Terasz:
45 m²
Energetikai besorolás:
BB (2016-2023-as besorolás)
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lénárd Viktor Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lénárd Viktor Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY