Eladó ház Vág 64 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vág 64 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8189898
Referenciaszám: HZ043205
Frissítve: 21 napja

Vág eladó családi ház 2 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
310 938 Ft/m²
64 m²
Alapterület
1115 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 967 Ft
Második évtől
82 561 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vág település csendes utcájában eladó egy 1940 körül épült felújítandó kis családi ház telekkel. Az épület vegyes falazatú, tégla és kő keverékéből épült. Tetőszerkezete jó állapotú, stukatúros, cserép fedéssel. A ház mérete 64 m2, két nagyméretű szoba, konyha, kamra, fürdőszoba és előszoba található benne. A belső tér felújítandó állapotú, így lehetősége van saját elképzelése szerint kialakítani új otthonát. A fűtés korszerűsítése már megtörtént, vegyes tüzelésű kazán radiátorokkal gondoskodik a melegről. A házhoz hozzáépítettek még egy 18 m2-es külön bejáratú tárolót, mely akár műhelynek vagy nyári konyhának is alkalmas. A jelenlegi tulajdonos új elektromos kapubejárót épített betonozott kocsibeállóval.A telek mérete 1115 m2, mely termő gyümölcsfáival (cseresznye, alma, dió…) kiválóan alkalmas egy önellátó kis gazdálkodás és egyéb szabadidős tevékenység folytatására.Vág település Győr-Moson-Sopron megyében bújik meg, ahol a zöld környezet és a nyugalom a mindennapok része, a Rába folyó partja kiváló kikapcsolódási lehetőséget kínál a víz szerelmeseinek. Megtalálható itt a bolt, posta, étterem és játszótér, de a nagyvárosok is könnyedén elérhetőek, ha nagyobb nyüzsgésre vágyik. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy az Ön otthona legyen ez a kis családi ház Vág szívében!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Skokán Tamás Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 30 230 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Skokán Tamás Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 30 230 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY