Eladó ház Vadna 184 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vadna 184 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8230806
Referenciaszám: 000397
Feltöltve: 15 napja

Vadna eladó családi ház 4 szobás: 49 millió Ft

49 millió Ft
266 304 Ft/m²
184 m²
Alapterület
802 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 155 045 Ft
Második évtől
203 291 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 000397 Eladó Vadnán egy 184 m2 alapterületű 2000-ben épült FELÚJÍTOTT, két szintes családi ház. Falazata téglából és szilikátból épült, REMEK STATIKAI ÁLLAPOTBAN van. A telek 802 m2. A házra falusi CSOK és CSOK+ hitel igénybe vehető! Vadna Borsod megyében található, Kazincbarcikától 7 km-re, Miskolctól 32 km-re. A háztól a festői szépségű Vadna tó 10 perc sétára van. A földszinten helyet kapott egy külön bejárattal rendelkező üzlethelyiség, melyhez egy mosdó is tartozik. A felső szinten 4 szoba helyezkedik el. A nappaliban és a felső szinten laminált padló burkolat van, míg a többi helységben járólap. A két emeletet szépen megmunkált fa lépcsősor köti össze. A ház műanyag nyílászárókkal van ellátva, kívülről spaletták árnyékolják be a helységeket. A házba látványos, acél biztonsági ajtón át léphetünk be. A tető fa szerkezete tökéletes állapotú, héjazata cserepes lemez, alatta kőzetgyapot szigetelés van. A melegvizet két villanybojler szolgáltatja. A ház fűtéséről gázkazán, lemezradiátorok és a nappaliban lévő kandalló gondoskodik. A 10 centis szigetelésnek és a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a téli hideg hónapokban sem kell aggódni a fűtés költség miatt. A házhoz csatlakozik egy hatalmas terasz , amely kerti partik helyszínéül szolgálhat. Az udvaron két autó befogadására alkalmas, beton alapú, fedett kocsibeálló van. Az udvar fele a ház végéig betonozott, másik felében kerti tó található. A portát orgona, tuja, cserjék, ezüstfenyők díszítik. Az udvar végén az egyik sarkában fatároló, míg a másikban egy játszóház és hinta várja a gyermekeket. A ház elosztását a helyiségek méreteit, tekintse meg a méretarányos ALAPRAJZON! Megtekintés rugalmasan, telefonon egyeztetett időpontban lehetséges. Kérésére további képeket küldök. HÍVJON, ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant! Vásárlóinkat INGYENES, BANK FÜGGETLEN hitel tanácsadással, szerződések lebonyolításával segítjük.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortoserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztariné Erika Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 340 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztariné Erika Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 340 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY