Eladó ház Vácrátót 83 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vácrátót 83 nm
Hirdetéskód: 8198806
Feltöltve: 1 hónapja

Vácrátót eladó családi ház 2 szobás: 91,9 millió Ft

91,9 millió Ft
1 107 229 Ft/m²
83 m²
Alapterület
1437 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 290 788 Ft
Második évtől
381 274 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Közel nulla rezsis családi ház, napelemmel, elektromos fűtéssel. Jellemzői: - 83 nm + 15nm önálló garázs - nappali + étkező - 2 hálószoba - U alakú konyha, beépített konyhabútorral - kamra - fürdőszoba káddal, zuhanyzóval, wc-vel - külön wc helyiség - mosókonyha - előszoba - gardróbhelyiség 2019-ben, könnyűszerkezetes technológiával épült, a legkorszerűbb építési móddal, statikai tervekkel rendelkezik! 30 cm vasalt beton alap (+ 6cm vasalt aljzatbeton), az impregnált fa tartóoszlopok között 15 cm Rockwool hőszigetelés. Homlokzati falvastagság 30 cm, benne 10 cm Dryvit hőszigetelés Az aljzatban 12 cm lépésálló Austrotherm hőszigetelés, a födémen a fa szerkezet között 20 cm Rockwool hőszigetelés, bitangerős 10/15 -ös szarufák. A belső oldalon párazáró fólia és 2 réteg gipszkarton. Hőszigetelő üvegezésű Borovi tömör fa külső nyílászárók, a szobákban lamináltpadló burkolat, a többi helyiségben kerámia járólap. Energetikai tanúsítvány: A+ Az 5 kW- os napelemes rendszer további 10 évig (!) Szaldós, évi elszámolású marad. Ennek köszönhetően az energiafogyasztás közel 0 Ft/ év. a rendszer még bővíthető 2 kW-al. Fűtéséről elektromos fali fűtőpanelok gondoskodnak, a fürdőszobában és a wc helyiségben padlófűtés. Helyiségenkénti egyedi hőfokszabályzós termosztáttal ellátottak. A melegvizet 100 literes, dupla kamrás Ariston okosbojler biztosítja. Az örökpanoráma biztosított a Visegrádi hegység-re, ha az időjárás engedi a naplemente minden este a kertből/ teraszról nézhető. Az 1437 nm területű kertben döntött tetejű, macskavédő kerítés lett telepítve 300 nm-en, kisállat biztonságos tartásának céljából. Ha az új tulajdonosnak nincs rá szüksége, szívesen magammal viszem. Csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában, újépítésű házak között található, biztonságos környéken. Háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, általános iskola és élelmiszerbolt 1 km- en belüli távolságban. Budapest az m2 autópályán kb 25-30 perc. Vonat, busz is rendelkezésre áll a közlekedéshez. Per-, és tehermentes. Ingatlanosok, kérem ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Csorba Szilvia
+36 70 773 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Csorba Szilvia
+36 70 773 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY