Eladó ház Vácrátót 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vácrátót 60 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8136319
Referenciaszám: 16029_bh
Frissítve: 21 napja

Vácrátót eladó családi ház 2 szobás: 42,9 millió Ft

42,9 millió Ft
715 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
765 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 135 743 Ft
Második évtől
177 983 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Panorámás külterületi összközműves családi ház/nyaraló. Azonnal birtokba vehető! INGATLAN HELYSZÍNE: Vácrátót csendes utcájában található, külterületen, összközműves családi ház. 3 km-es körzetben elérhető buszmegálló, élelmiszerüzlet, túrázási lehetőségek, 5 km-es megközelítésre bevásárló központok, éttermek, szabadidős tevékenységekhez köthető dolgok megtalálhatók. Budapest központjától kb.30 km-re helyezkedik el. Az ingatlant megközelítve makadámút, kedvező családias hangulatú utcák jellemzik. ÉPÜLET KÜLSŐ JELLEMZŐI: Az 1980-as évek végén épült tégla építésű, lapostetős családi ház, 765 nm-es telekterülettel. Homlokzat 10 cm hőszigeteléssel ellátva, előkészítve színezésre. Fedése új lemeztető. A telek hátsó része szintekre tagolt, lépcső vezet a telek aljáig, remek lehetőség parkosítás szempontjából, a végében erdős rész, a csend és a jó levegő garantált. A hátsó teraszrész fedett, remek kilátás nyílik a közeli erdős részekre és a naplementére. A terasz alatt található egy 6 nm-es pince. ÉPÜLET BELSŐ JELLEMZŐI: Az ingatlan 60 nm alapterülettel rendelkezik, teraszokat is beleértve. 2023-ban teljes felújításon esett át, belső homlokzatai, hideg és meleg burkolatai kiváló felújított állapotúak, nyílászárói új műanyagok 3 rétegű üveggel ellátva. Az épületbe belépéskor, egy fedett teraszon át a konyha-étkezőben találjuk magunkat, ahol új műszaki berendezésekkel és bútorokkal felszerelt konyha várja új tulajdonosát. A helyiségből egy szabadnyíláson közelíthető meg a nappali rész, és a hálószoba, előtte jobbra a fürdőszoba sarokkáddal és wc található. A nappaliból megközelíthető a hátsó terasz egy üvegezett teraszajtón. MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: Gépészet: Az épület fűtését Midea hűtő-klíma, a nappaliban elektromos termosztát alapú padlófűtés, a fürdőszobában törölköző szárítós radiátor, elektromos fűtőpatronnal biztosítja a komfortot. A gázzal való központi fűtés lehetősége fenn áll, gázkonvektor leállások megmaradtak, ezek felhelyezhetők/kiválthatók mika6 központi fűtésre alkalmas készülékre. Melegvíz ellátást Ariston Velis Evo 100 okosbojler biztosítja. Az épület vízvezeték rendszere 2023-ban felújításra került, ezzel párhuzamosan elektromos rendszere is, lakás elosztóval ellátva. Bővebb műszaki tartalomról kérjen tájékoztatást! KÖLTSÉGEK: Minimális fenntartási költségek jellemzik. PARKOLÁS: Udvari beállón, ház előtt közterületen. Besorolása: Hétvégi ház és udvar.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortosjó közlekedésűvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tolnai Bence Buda House Partners Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 287 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tolnai Bence Buda House Partners Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 287 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY