Eladó ház Váchartyán 180 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Váchartyán 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8075085
Referenciaszám: 13155_bhv
Frissítve: 20 napja

Váchartyán eladó családi ház 6 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
499 444 Ft/m²
180 m²
Alapterület
1860 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 459 Ft
Második évtől
372 977 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Váchartyán csendes zsákutcájában 1860 m2 telken egy 180 m2 alapterületű családi ház. Az ingatlan 1986-ban épült ytongból. 2000-ben a villany- és a vízvezetékek is felújításra kerültek, kívülről pedig kapott egy 10 cm vastagságú szigetelést, valamint a nyílászárók cseréje is megtörtént. Az ingatlan alsó szintjén, a tágas előtérből kilépve egy 40 m2-es fedett kültéri terasz található, kemencével és grillezővel ellátva. A hely alkalmas baráti, családi összejövetelekre. Ugyanígy az alsó szinten kapott helyet egy világos, tágas, 26 m2-es nappali, egy konyha, étkező, három külön nyíló hálószoba, fürdőszoba káddal, tolettel. Az alsó szint étkezőjét csodálatos cserépkályha dísziti. A felső szinten három külön nyíló hálószoba, egy zuhanyzó, fürdőszoba zuhanyzóval és toalettel lett megépítve. Az ház melegét a cserépkályhán kivül gázcirkó biztosítja, radiátoros megoldással. A házat gondozott, termő gyümölcsfákkal tarkított, füvesített kert öleli körül, melynek vízellátásáról ásott kút gondoskodik. Váchartyánban minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerüzletek. Tömegközlekedése kiváló: buszmegálló és vasúti megálló 10 perc kényelmes séta. Vác autóval 15 perc, Budapest autóval 30 perc alatt elérhető. Ha szeretne egy csendes helyen élni, ahol mégis minden közel van, akkor ez a családi ház kitűnő választás ön és családja számára. Az ingatlan azonnal költözhető. Irányára: 89,9 millió Ft. Hitelügyintézésben, energetikában, teljes körű jogi ügyintézésben is segítségére lehetünk! Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal és önt is visszatérő ügyfeleink közt üdvözölhetjük.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó közlekedésűvilágosétkezőterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rózsa Mónika Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 654 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rózsa Mónika Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 654 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY