Eladó ház Vác, Akó utca 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vác, Akó utca 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7934342
Referenciaszám: 76-5608
Frissítve: 22 napja

Vác eladó családi ház 3 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
916 667 Ft/m²
120 m²
Alapterület
976 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 059 Ft
Második évtől
456 367 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
NAPELEMES CSALÁDI HÁZ! RENDKÍVÜL ALACSONY ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG! NEM KELL A MAGAS GÁZFOGYASZTÁSSAL SZÁMOLNI! PANORÁMÁS KILÁTÁS A DUNÁRA ÉS A NASZÁLYRA! Eladó Vác, egyik legszebb részén a Bácskadűlő legmagasabb részén, panorámás kilátással egy új építésű, nettó 120 nm-es, könnyűszerkezetes, magas minőségben kivitelezett, napelemes családi ház 1 043 m2-es telekkel. Hatalmas ablakok a tökéletes világos terek biztosítása érdekében, melyek távirányítású elektromos redőnnyel szereltek. HELYISÉGLISTA - előtér (3,5 nm) - WC (1,7 nm) - háztartási helyiség (6,2 nm) - fürdőszoba (10,4 nm) - közlekedő (9,5 nm) - hálószoba (12,9 nm) - hálószoba (14,2 nm) - konyha (8,2 nm) - nappali-étkező (32,8 nm) MŰSZAKI TARTALOM - könnyűszerkezetes kivitel, 15 cm-es borított favázas - tartóváz között 15 cm-es kőzetgyapot és kívülre 15 cm dryvit szigetelés - favázas födém 15+20 cm kőzetgyapot hőszigetelés - műanyag nyílászárók, 3 rétegű üvegezéssel - fehér belső festés - fémlemezfedés - 8 kW-os napelem rendszer - padlófűtés, elektromos fűtésrendszer előkészítés, hőszivattyú vagy elektromos kazán napelemről üzemeltetve - pilokarbonát teraszfedés - klíma berendezés előkészítés - riasztórendszer előkészítés - infraszauna előkészítés A ház alacsony üzemeltetési költségét a magas műszaki tartalom és a napelem rendszer biztosítja. Energetikai besorolása BB. Gáz és csatorna nincs bevezetve a telekre. Így a magas gázárakkal nem kell számolni. A szennyvíz egy 5 m3-es tartályba kerül összegyűjtésre. Gyakorlatilag a víz és szennyvíz elszállítás költéségével kell rezsiként számolni. A telek igényes kerítéssel teljesen körbekerített. A tereprendezési munkálatok elvégezve, a hátsó kert a kertészeti munkákhoz előkészítésre került. Az előkert murvás kőborítást kapott. A családi ház jelenleg 90%-os készültségi állapotban van. A ház külső színezése, a burkolatok elkészítése, szaniterek felszerelése, belső nyílászárók, a fűtésrendszer kiválasztása és a konyha kialakítása az új tulajdonos kívánsága szerint alakítható ki. A fenti munkákat igény esetén a tulajdonos kivitelezője is elvégzi külön szerződés keretében 30 napos határidő vállalása mellett, 10 mFt díjazásért, mely tartalmazza a munkadíjat és választható jó minőségű középkategóriájú anyagok használatát. Pár percre buszmegálló, iskola, óvoda, orvosi rendelő elérhető. Tesco, ALDI, Lidl és rengeteg vásárlási lehetőség is megtalálható a településen. Igény esetén, kollégáink kedvező díjazás mellett készséggel segítenek az adásvételi szerződéshez szükséges ügyvédi szolgáltatásokban, illetve a hitelügyintézésben! Amennyiben saját ingatlanát szeretné eladni a vásárláshoz, kedvező feltételekkel vállalom az értékesítési feladat lebonyolítását. Ne maradjon le az ajánlatról! Keressen bizalommal, akár hétvégén is. +36706825972 Az ingatlanról készült videó, az alábbi linken érhető el.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanyvízkomfort nélkülikocsibeállóamerikai konyhaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Páll Tamás Balla Ingatlan - Dunakeszi és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 70 682 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Páll Tamás Balla Ingatlan - Dunakeszi és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 70 682 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY