Eladó ház Vác, Václiget 74 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vác, Václiget 74 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7797034
Referenciaszám: 12910_bhv
Frissítve: 23 napja

Vác eladó családi ház 3 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
1 472 973 Ft/m²
74 m²
Alapterület
889 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 344 895 Ft
Második évtől
452 219 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Vác déli részén, egy nappali+ 2 szobás különleges családi ház. A Veranda Magazinban is bemutatott, 74 négyzetméteres háromosztatú parasztház 2014-ben épült. A népi építészet jegyeit képviseli, kiegészítve a mai kor kényelmi elvárásaival. Mind a tervezés, mind az építés aprólékosan átgondolt. Hagyományos technikával, korszerű építőanyagokkal és magas műszaki tartalommal épült fel. Az építés anyagai: Ytong falazat, 6 cm-es kőzetgyapot szigetelés, cserép fedés, kívül belül meszelve. Fűtése elektromos kazánnal radiátorokon keresztül, a hidegburkolatos helyiségekben padlófűtéssel és antik téglából épített kályhával is megoldható. A melegvizet villanybojler biztosítja. Rezsiköltsége kedvező, átlagosan 25 ezer Ft havonta. A házban tágas előtér, nagy méretű beépített gardróbbal. Amerikai konyhás nappali két hálószobával, egy fürdőszoba és külön toalett kapott helyet. Fedett verandája 14 négyzetméteres. Az ingatlan alaprajz szerinti beosztása: - előtér: 7,78 m2 - konyha-étkező-nappali: 29,78 m2 - kis szoba: 8,60 m2 - gardrób: 6,81 m2 - wc: 1,52 m2 - fürdőszoba: 6,06 m2 - hálószoba: 13,75 m2 Az ingatlan tovább bővíthető tetőtérbeépítéssel, hozzáépítéssel. 889 négyzetméteres telkén további 20 négyzetméteres kiülő, sütögetővel, 8 négyzetméteres kerti tároló és kocsibeálló lett kialakítva. Gondosan ápolt kertjében szőlőlugas, virágos ágyások és sok féle termő gyümölcsfa, veteményes részére kialakított rész. Előzetes időpont egyeztetés alapján megtekinthető! Értékegyeztetéssel beszámítható budai II. és XII. kerületi lakás, gépkocsitárolóval. Elérhető távolságon belül bölcsőde, óvoda, iskolák, nagyobb élelmiszerláncok üzletei, buszmegálló és vasútállomás. Gyorsan elérhető a 2-es számú főút és az M2-es autóút. Duna- part, kerékpárút sétatávolságon belül. További információkért várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2014
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágosamerikai konyhagardróbterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Móritz Anna Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 703 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Móritz Anna Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 703 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY