Eladó ház Uszód 92 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Uszód 92 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8229661
Referenciaszám: 31047
Frissítve: 13 napja

Uszód eladó családi ház 3 szobás: 13,9 millió Ft

13,9 millió Ft
151 086 Ft/m²
92 m²
Alapterület
565 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 982 Ft
Második évtől
57 668 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha olyan házat ,ingatlant keres, aminek nincs hatalmas telke, mert nem akar a kerttel vesződni, illetve költözhető ,lakható állapotra vágyik, akkor itt a remek lehetőség:) Uszód központjához közel leendő tulajdonosára vár az alábbi paraméterekkel rendelkező ingatlan!! Eladó 92nm-es parasztház 565 nm telekterülettel, Duna menti kis faluban (Bács-Kiskun), Uszód településen. A lakóépület jó szerkezeti állapotú, folyamatosan karbantartott (vegyes falazat: vályog és tégla) száraz falak és kívülről szigetelt állapot! Tágas, modern konyha, 3 külön nyíló szoba, fürdőszoba, közlekedő, szeparált wc. található benne. A fűtés kályhával, kandallóval vagy villannyal lehetséges. Gáz nincs bevezetve a telekre. Fa thermo nyílászárók, szigetelt falak, jó elrendezés jellemzi a házat. 2,3 m. belmagassága miatt pedig gazdaságosan kifűthető ingatlan! Csatorna, éjszakai áram van! Lf-1 építési övezeti besorolással 30% -os beépíthetőséggel rendelkezik! Csendes, átmenő forgalomtól mentes utca, nyugodt környezet, de mégis közel a központhoz! Infrastruktúrát tekintve bölcsőde, óvoda, iskola(alsó tagozatig). Buszmegálló, bolt egy utcányi távolságra. Az újonnan épült Kalocsa-Paks Duna-híd közelsége is bővíti a mozgásteret, a lehetőségeket, tehát nyugodt szívvel ajánlom Paks környékéről árkategóriát tekintve ki szorult ügyfeleinknek is! Paks autóval 22 km. és 22 perc! Kalocsa város 10 km.! Tehermentes, jogtiszta ingatlan, KP-s fizetés esetén, akár azonnal költözhető! ÁR: 13.900.000.- Az ár részét képezik a beépített bútorok, műszaki berendezéssel együtt! Uszód Falusi Csok-ra alkalmas település! Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi oldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kertamerikai konyhaműhely

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fok Tímea Immo1 Paks Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fok Tímea Immo1 Paks Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY