Eladó ház Úrhida 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Úrhida 100 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8201805
Referenciaszám: U0046873
Frissítve: 1 hónapja

Úrhida eladó családi ház 4 szobás: 66,7 millió Ft

66,7 millió Ft
667 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
425 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 211 050 Ft
Második évtől
276 725 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ KERESI ELSŐ TULAJDONOSÁT ÚRHIDÁN! Eladásra kínálunk Székesfehérvártól 10km-re ÚRHIDA csendes zöld övezeti részen, 100m2-es, amerikai konyhás nappali +3 szobás, gépkocsi beállós, kedvező energetikai besorolású, magas műszaki tartalommal rendelkező különálló ikerházakat. Az ingatlant napfényes és tágas terek jellemzik, elosztása ideális. Műszaki felszereltsége a mai kor követelményeinek teljes mértékben megfelel. A ház melegét és melegvízét levegő-víz típusú hőszivattyú biztosítja, ill. minden helyiségben padlófűtés és radiátoros rendszer kerül kiépítésre, helyiségek önálló szabályozásával. A kétlakásos lakóépület bejáratai a dél-keleti homlokzatra kerültek elhelyezésre. A bejárat az előterébe nyílik, ahonnan megközelíthetőek a további helyiségek. A garázsból közvetlenül is a kamrán keresztül biztosított a helyiségekbe való bejutás. A kialakított helyiségek előtér, wc-kézmosó, kamra, gépkocsi tároló, nappali-étkező, konyha, fürdőszoba és három szoba elrendezése a hirdetésben feltüntetett alaprajzon láthatóak. A lakóépület hagyományos szerkezettel készül, beton sávalapozással, zsalukő fal megemeléssel, Porotherm 30 K téglával belső oldalfali vakolattal és 15 cm Grafitos homlokzati hőszigeteléssel. A tetőszerkezet 15/’15 cm-es talpszelemenen nyugvó 25 fokos tetővel 10/15 cm-es szarufákkal és 10’15 cm födémgerendákkal 12*12 cm gerincszelemen és 2*5’15 cm-es gerinc fogópárral, melyre a gipszkarton mennyezeti burkolat kerül felfüggesztésre. A tető mediterrán cserépfedéssel készül. Az épületben kialakított helyiségek az épület az energetikai minőségi előírásoknak megfelel. Az egymástól független házak, külön bejárattal, saját garázzsal és kertkapcsolattal rendelkeznek. Úrhidán megtalálható bölcsőde, óvoda, 8 osztályos iskola, orvosi rendelő, védőnő, gyógyszertár, posta és önkormányzat is. Nagyon kedvelt a gyermekes családok és a vidéki nyugalomra vágyók körében. Egyedi lehetőség, hívjon bizalommal, amennyiben hirdetésünk elnyerte tetszését, várom megtisztelő érdeklődését! Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrumnál bankfüggetlen tanácsadó kollégánk, díjmentes bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. Segítségére lesz az önnek legmegfelelőbb konstrukció kiválasztásában. További információért és megtekintési időpontért hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Terasz:
10,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Traubert Pál Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Traubert Pál Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY