Eladó ház Üllő 56 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Üllő 56 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8213812
Referenciaszám: 113400
Frissítve: 20 napja

Üllő eladó családi ház 2 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
1 053 571 Ft/m²
56 m²
Alapterület
1332 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 186 686 Ft
Második évtől
244 779 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üllőn eladó egy 1332 m2-es telken épült 56 m2-es családi ház. A telek beépíthetősége 30%. Elosztása: 2 hálószoba, konyha ebédlővel, fürdőszoba, külön WC és a közlekedő. Fűtése gázkazánnal vagy vegyes tüzelésű kazánnal lehetséges. Meleg vízellátását bojler biztosítja. Klimatizált. Fa nyílászárói redőnyözöttek. Falazata tégla, betonfödémes, ezáltal beépíthető a tetőtér. A rendezett udvaron 10 m2-es kazánház, egy 25 m2-es garázs és egy 60 m2-es tároló áll. Aki nem tárolásra szeretné használni, a méretéből adódóan akár egy második garázs is kialakítható. A felsoroltakon kívül az udvaron helyet kapott egy 70 m2-es, könnyűszerkezetes, jelenleg tároló besorolású épület, mely korábban üzlethelyiségként funkcionált. Fűtése és meleg vízellátása gázcirkóval történik. A vízteres kandalló előkészítése is megtörtént. Külön mérőórákkal, ipari árammal rendelkezik, tehát a továbbiakban folytatható az üzleti tevékenység, vagy akár egy külön lakrész kialakítására is van lehetőség. Így kiadható albérletbe, vagy két generáció összeköltözésére is alkalmas lehet. Tehermentes. Bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, orvosi rendelő, önkormányzat, iskola, óvoda 10-15 percre található gyalogosan. A vasútállomás 20 perces sétával érhető el. Az irodánk több éves tapasztalattal rendelkezik! Azon kedves ügyfeleinknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek! Ha hitelre van szüksége, soron kívüli segítséget tudunk nyújtani az ügyintézésben! Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok! Keressen az elérhetőségeim bármelyikén!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
István Ivanics Ivanics-Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 422 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
István Ivanics Ivanics-Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 422 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY