Eladó ház Üllő 170 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Üllő 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7108901
Referenciaszám: H435904
Frissítve: 1 hónapja

Üllő eladó családi ház 4 szobás: 125 millió Ft

125 millió Ft
735 294 Ft/m²
170 m²
Alapterület
830 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 395 522 Ft
Második évtől
518 599 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra került Üllőn a fő út vonalon egy önálló 2007-ben épült, 2 teraszos családi ház. Az ingatlan két utcára nyílik. Parkosított kert locsolórendszerrel kiépített, ásott kút, aranyhalas tavacskával. A ház légkondicionálóval,riasztóval felszerelt, műanyag nyílászárók, szigetelt homlokzat. Szuterén szinten 2 állásos, fűtött garázs és egy irodának kialakított helység, mely igény esetén garázsként is funkcionálhat, fürdőszoba mellékhelységgel akár lakható is. Földszinten két terasz, egyik az utcafront felé néz, melyről az ingatlanba léphetünk. A másik a hátsó kert fele néz. 2 külön nyíló szoba, amerikai konyhás nappali, zuhanyzós fürdő+ mellékhelység. Az emeleten jelenleg kialakítás alatt egy fürdő+mellékhelység valamint szoba-konyha. A garázsból lépcsőház akár a földszinti részre akár az emeletre szeretnénk feljutni. Üllő város Pest megyében, a budapesti agglomerációban, azon belül a Vecsési járásban található. A főváros központjától 25 kilométerre délkeletre, a Liszt Ferenc repülőtértől 5 kilométer távolságra található. A település mellett haladnak el az M0-s és M4-es autóutak. Volánbusz autóbuszvonalak Budapest, Kőbánya-Kispest és Üllő között. Volán: 580, 581 Az 580-as busz egy járata hajnalban a Liszt Ferenc repülőtérig közlekedik. Vonat A városnak egy vasútállomása és egy megállóhelye van a 100a számú Budapest–Cegléd–Szolnok-vasútvonalon. A vonatok a Nyugati pályaudvarig közlekednek. Ha ilyen környezetben szeretne lakni, zöld,központi helyen szeretne élni, jöjjön és nézze meg! Örömmel mutatom! Csatlakozzon Ön is több ezer elégedett ügyfelünkhöz! Végig vezetjük az eladás, illetve vásárlás rögös útján! Ingyenes Hitelcentrumunk bank semleges! 30 bank ajánlatából segítenek a legkedvezőbbet kiválasztani! Ingatlan jogászunk Ön mellett áll, hogy biztonságban történjen az adás-vétel! Energetikai tanúsítványát, a megrendeléstől számítva pár nap alatt kézhez kapja. Eladna, venne? ÉN VAGYOK A MEGOLDÁS! Várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kálnay Gabriella Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kálnay Gabriella Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY