Eladó ház Ukk, Csendes 81 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ukk, Csendes 81 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7687370
Referenciaszám: M236231
Frissítve: ma

Ukk eladó családi ház 2 szobás: 35,5 millió Ft

35,5 millió Ft
438 650 Ft/m²
81 m²
Alapterület
3870 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 112 335 Ft
Második évtől
147 292 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veszprém megyében, a Balatontól ~35 km-re, Ukkon, egymás mellett elhelyezkedő, két külön helyrajzi számon álló családi ház eladó! Az első ingatlan teljes körű, igényes felújításon esett át 2019-től. Két szinten, összesen ~81,4 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik, a telek mérete 1651 m2. A lakóház remek helyiség elosztású, a termetes ablakoknak köszönhetően napfényes. Fa és műanyag nyílászárók is megtalálhatóak az otthonban, melyek szúnyoghálóval, redőnnyel ellátottak. Az épület szigetelt, az emeleten légkondicionáló berendezés üzemel. A földszint alapterülete 49,2 m2 Az amerikai konyhás nappaliból egy elsőrendű, tömör fából készült csigalépcső vezet fel az emeletre, melyet a tulajdonos külföldről szerzett be és szakemberek állítottak a helyére. A földszinten helyet kapott még egy szoba és egy külön helyiség, ahol az elektromos kazán és a vízmelegítő található, itt van lehetőség vizesblokk kialakítására. Az emelet nettó 48,2 m2 alapterületű, melyből ~32,2 m2 a hasznos alapterület. A lépcsőn felérve az előtér/közlekedőből külön nyílik a két szoba és a fürdőszoba. Az udvar rendezett, mobilgarázs nyújt fedezéket a gépjárművek részére. A kert gondozott, kút, nagy részében termő gyümölcsös található (dió, alma, szőlő, cseresznye, meggy, barack, szilva). A telekhatár jókora részét "csodasövény" határolja, mely gyorsan képes zárt növényfalat képezni, kerítésként zár. A két ingatlan között a kerítés elbontásra került, jelenleg egy nagy birtokot alkot. A második ingatlan teljes mértékben felújítandó, 80,6 m2 alapterületű családi ház, melyhez tartozik még 30 m2 istálló. A telek mérete 2219 m2. Az épület kőből és téglából épült, 3 szobával rendelkezik. Fűtésre a ház közepén, a nappali/étkezőben álló kandalló nyújt lehetőséget. Az udvar rendezett, a kert szintén gyümölcsössel betelepített. Az épület felújítása után a birtokon két generáció is kényelmesen élhet egymás mellett, csendes, nyugodt környezetben. A közelben található élelmiszer bolt, óvoda, orvosi rendelő, buszmegálló, önkormányzat, templom, iskola a térség szomszédos településein. A falun áthalad a 84-es számú főút, melyen Sümeg ~10 km-en, a Balaton ~30 percen belül elérhető. A település környéke látnivalókban, kirándulóhelyekben, fürdőzési lehetőségekben bővelkedik. A tulajdoni viszonyok rendezettek! Az alaprajz ismertető jellegű! Ár: 90.000. Euró A vételár euróban fizetendő. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, hívjon, tekintse meg, tegyen árajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Norbert Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 424 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Norbert Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 424 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY