Eladó ház Újszilvás 106 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Újszilvás 106 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8231245
Referenciaszám: M287297-4733680
Feltöltve: 12 napja

Újszilvás eladó családi ház 3+1 fél szobás: 39 millió Ft

39 millió Ft
367 925 Ft/m²
106 m²
Alapterület
1409 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 403 Ft
Második évtől
161 803 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Újszilvás Szívében, Újépítésű Családi Ház Eladó! Eladó: Egy újépítésű családi ház Pest vármegyében, Újszilvás csendes utcájában. Az ingatlan 2023-ban épült, és azonnal költözhető! Főbb Jellemzők: * Friss Építés: Az ingatlan 2023-as építésű, teljesen új állapotban. * Minőségi Építés: A ház szigetelt, összközműves, és tartalmaz egy 24,9 m-es fűtött garázst is. * Tágas Elrendezés: A földszinten nappali, konyha, kamra, fürdőszoba és egy szoba található. Az emeleten két további szoba és egy fürdőszoba helyezkedik el. * Kiváló Burkolatok: A nappali hajópadlóval, a szobák laminált padlóval és padlószőnyeggel, a többi helyiség hidegburkolattal van ellátva. * Kényelmes Fűtés: Új gázcirkó biztosítja a kellemes hőmérsékletet az egész házban. Gondozott Kert: Az ingatlanhoz tartozik egy nagy, parkosított kert öntözőrendszerrel, amely fúrt kútról működik ideális a szabadidő eltöltésére. Kiváló Elhelyezkedés: Az ingatlan közelében óvoda, iskola, tan- és sportuszoda található, amelyek gyorsan és könnyedén megközelíthetők. Ez az ingatlan tökéletes választás nagycsaládosok számára és ideális lehet Falusi CSOK igénybevételéhez. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a csodálatos otthont! Ha nem rendelkezik a teljes vételárral, kollégáim kedvező OTP hitel konstrukciókat és babaváró hitel lehetőségeket kínálnak. Hívjon most: Ne maradjon le erről az egyedülálló ajánlatról! Kérem, lépjen kapcsolatba velem, akár hétvégén is, és nézze meg új otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orvos András OTPip - Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orvos András OTPip - Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY