Eladó ház Újszász 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Újszász 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8233868
Referenciaszám: M287441
Feltöltve: 9 napja

Újszász eladó családi ház 3 szobás: 37,5 millió Ft

37,5 millió Ft
375 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
926 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 118 657 Ft
Második évtől
155 580 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Újszász kisváros központjában, az egyik főutcán megvételre kínálunk egy 100 nm-es lakóházat, amelynek két utcai bejárata alkalmassá teszi üzleti tevékenység folytatására is. A ház felújítása során ez volt az elsődleges cél, ez lassan a befejezéshez közeledik. A telek 926 nm. Az udvar egy része döngölt zúzottkő, a hátsó része füvesített, két személyi bejárattal és egy gépkocsi beállóval rendelkezik. A kerítés új. A ház belső elosztását úgy alakították ki , hogy alkalmas legyen kozmetika, szolárium üzemeltetésére. Rendelkezik külön vendég tusolóval és több wc -vel is. Belülről két nagy szoba, konyha, fürdőszoba és egy harmadik helyiség is helyet kapott külön utcai bejárattal, ez külön üzletként, irodának, de külön lakrészként is használható. Ez a házrész rendelkezik külön fürdőszobával amelyben zuhanyfülkét , mosdót és wc -t alakítottak ki. A ház fűtését gázkonvektorokkal oldották meg. Az ingatlan a földhivatali nyilvántartás szerint lakóház, tehermentes, így hitelezhető. Kellemes otthon lehet egy család számára és egyben családi vállalkozásra is alkalmas . A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitel konstrukcióival, támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tűri Zsuzsanna Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 350 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tűri Zsuzsanna Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 350 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY