Eladó ház Újkígyós 105 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Újkígyós 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8147506
Referenciaszám: HZ056829
Frissítve: 21 napja

Újkígyós eladó családi ház 4 szobás: 24 millió Ft

24 millió Ft
228 571 Ft/m²
105 m²
Alapterület
998 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 940 Ft
Második évtől
99 571 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálunk egy kivételes lehetőséget Békéscsabától mindössze 15 kilométerre fekvő Újkígyós csendes részén.Ez a tágas családi ház, mely 2 szinten, a nappali+3 hálószoba és 2 fürdőszoba kényelmét kínálja, tökéletes választás lehet a nagyobb családok számára is. A 105  m²-es belső hasznos területtel rendelkező otthon masszív beton alapon nyugszik, B38-as  blokktégla falazatának köszönhetően pedig hosszú távú stabilitást, jó hőszigetelést és biztonságot nyújt lakóinak. Az ingatlanhoz tartozik egy kétállásos autóbeálló is, amely tovább növeli e családi otthon praktikumát. A fűtésről gáz cirkó rendszer gondoskodik, így a téli hónapokban is garantált a meleg és a kényelem.Az ingatlan statikailag kifogástalan állapotban van, így az új tulajdonosok nagyobb ráfordítások nélkül költözhetnek be.Újkígyós egy barátságos kisváros, mely békét és nyugalmat kínál lakóinak. Nemcsak a kertvárosi környezet, hanem a helyi közösség és a kiváló infrastruktúra is vonzóvá teszi ezt a települést. Itt minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges - boltok, iskola, óvoda és kulturális lehetőségek egyaránt. Ha szeretnél egy nyugodt, de mégis minden kényelmet nyújtó környezetben élni, akkor Újkígyós és ez a családi ház kiváló választás lehet számodra és szeretteid számára.Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, hozd meg a legjobb döntést jövődet illetően!Ami igazán vonzóvá teszi ez az ingatlant, az a falusi CSOK lehetősége, mely december 31-ig igényelhető, és amely jelentős támogatást jelenthet az új tulajdonosok számára.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borsos Noémi Duna House - Békéscsaba, Andrássy út Az iroda összes hirdetése
+36 20 557 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borsos Noémi Duna House - Békéscsaba, Andrássy út Az iroda összes hirdetése
+36 20 557 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY