Eladó ház Újhartyán 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Újhartyán 90 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8232461
Referenciaszám: 134_mgyo
Feltöltve: 10 napja

Újhartyán eladó családi ház 4 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
887 778 Ft/m²
90 m²
Alapterület
704 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiváló ÚJ ÉPÍTÉSŰ otthonok ÚJHARTYÁNON Budapest közelében, Újhartyánon KITŰNŐ otthonok leköthetők! Már a falazás stádiumában vannak a 90 nm-es, praktikus és szép elrendezésű kertes TÉGLA házak Újhartyán zöldövezetében, nyugodt helyen. A jó környezetről kiemelhető az aszfaltozott utca,jó megközelíthetőség, és a NATURA park közelsége. Az építtető minőségi anyagot alkalmaz , minőségi munkával. Két különálló családi ház egy telken, egymás tükörképei. 4 háló, amerikai konyhás nappali, 2 mosdós fürdőszoba, két kölön wc-vel , tároló, kamra és közlekedők kaptak helyet a házban. Tágas, 18 nm-es terasz biztosítja a pihenést. Vegye szemügyre az alaprajzot a pontos helyiséglista áttekintéséhez. A műszaki leírás az Önök tájékoztatását szolgálja,ezen felül bármi kérdés adódik, szívesen állunk rendelkezésre. Újhartyán jól struktúrált község, tradícionális helyi közösséggel, idegen nyelvű gyermekintézményekkel. Budapest az M5 autópályán 20 percnyi autóút, közvetlen felhajtóval, de a zajhatáron kívül. Műszaki tartalom: - padlófűtés az egész házban - törülköző szárítós radiátor fürdőkben - beépített tartályos WC 2db - hideg burkolati rendszer ára 6500ft/m2 (levásárolható összesen burkolat, burkolatváltó 380000ft) - meleg burkolat rendszer ára 6500ft/m2 (levásárolható alátét/ szivacsra,burkolatváltóra,parkettaszegélyre,parkettára összesen 509000Ft) -szaniterek: 2 mosdó lefolyószifonnal, kád lefolyószifonnal, csaptelepek,mosdó, kád 2db wc csésze 250000ft -kapcsolók (1 lámpával)- konnektorok összesen 45 db ezen felül 14500/db -riasztó rendszer alapszerelés kábelezés - Fűtés 24kw kondenzációs kombi kazán - beton cserép antracit - kültéri nyílászárók 1,1 fehér műanyag ablakpárkánnyal - homlokzatszigetelés 15cm, ház szín fehér - festés: 2xglettelés fehér színben - födémszigetelés 20cm - kerítés: oszlopok dróthálóval - térkő burkolat 40m2 (4500ft/m2) Jelen műszaki tartalomtól történő mindennemű eltérés esetén a felmerülő költségek a vevőt terhelik. Várjuk megtisztelő érdeklődésüket, akár hétvégén is. Tekintse meg leendő otthonát személyesen a készülő házikó alapján, de a közelben már elkelt, referencia épülettel is állunk rendelkezésére. Ajánljuk figyelmébe, hogy a kivitelező és építtető a jövőben további házakkal bővíti a kínálatot, ugyanitt. Legyen lakótárs nálunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágosamerikai konyhakamragardróbterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lengyel Katalin Lengyel Katalin - Magyarország Gyöngyszemei Az iroda összes hirdetése
+36 30 682 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lengyel Katalin Lengyel Katalin - Magyarország Gyöngyszemei Az iroda összes hirdetése
+36 30 682 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY