Eladó ház Újhartyán 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Újhartyán 150 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7896855
Referenciaszám: 341_1836
Frissítve: 5 napja

Újhartyán eladó családi ház 4 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
733 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
650 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 059 Ft
Második évtől
456 367 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÚJ ÉPÍTÉSŰ önálló családi ház eladó ÚJHARTYÁNBAN! Újhartyán Budapesttől 35 percre az M5-ös autópálya mellett található. Pest megye kedvelt városa. Az ingatlan 650 m2-es telken helyezkedik el. Építőanyagai a modern kor követelményeinek maximálisan megfelelnek. Helyiségei: Amerikai konyhás nappali étkezővel, kamra,3 hálószoba, 2 fürdőszoba, mosókonyha, fedett terasz, garázs, kerti grillező. Fűtése elektromos, padlófűtés minden helyiségben. 10 kw-os napelem, 2 db klíma pedig a megújuló energiát képviseli. Kapu elektromos üzemelésű. Műanyag nyílászárókon redőny és szúnyogháló. Kulcsrakész állapot tartalmazza: udvar térkövezése, parkosítása, konyhabútor. Referencia házak a közelben megtekinthetők. Újhartyán nagyrészben német felmenőkkel rendelkező lakosokból áll. A város ezért német nyelv tanulási lehetőséggel, sváb nemzetiségi jegyek megtartásával üzemelteti óvodáját, iskoláját, a helyi évközi programok ehhez is kapcsolódnak. Budapestre ingázóknak a közlekedést az M5 autópálya közelsége, a félóránként induló Népliget Volánbuszjárat nagyon egyszerűvé és praktikussá teszi. Környezetében sok az erdős terület, a vidéki élet összes szépségével rendelkezik. A városban bölcsöde, óvoda, iskola, Önkormányzat, bank, orvosi rendelők, üzletek megtalálhatók. Ügyintézéshez: ( Kormányablak, Földhivatal, bankok) nagyobb bevásárlóközpontok, , középiskolák, sportcsarnokok, az 5 percre található Dabas városban találhatók. Irodánk teljes körű INGYENES hitelügyintézést vállal az ország összes bankjával! Kulcsátadásig követjük az ügymenetet. Szerződéskötéshez, és bármilyen jogi kérdésben saját ügyvédeink állnak rendelkezésre. Ha megtekintené az ingatlant keressen akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornagarázskertkertkapcsolatosjó közlekedésűcsendesamerikai konyhateraszhőszigeteltklímaredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhászné Andrea Nagy Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhászné Andrea Nagy Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY